JEDINSTVENA SRBIJA IZLAZI NA IZBORE SA SOCIJALISTIMA

0

„Na predstojeće izbore Jedinstvena Srbija će izaći u koaliciji sa SPS – om „, izjavio je na tribini Jedinstvene Srbije u Aleksincu, predsednik te stranke Dragan Marković Palma.
„Jedinstvena Srbija nije stranka ni levice ni desnice, već domaćinska Jedinstvena Srbija za dela, za građane Srbije i time se ponosimo. Ivica Dačić je mnogo učinio za međunarodnu popularnost Srbije i kao šef diplomatije i kao predsedavajući OEBS – a. Jedinstvena Srbija u koaliciji sa SPS – om siguran sam da će ući u finale izborne trke u Srbiji, jer imamo ljude koji znaju šta su prioriteti u našoj zemlji “ rekao je Marković.
„Dve, tri države članice Evropske unije lažno podržavaju Srbiju na evropskom putu i lažno nas tapšu po ramenu i to samo zato da bi im bili dobri za azilante. Srbija dobro zna šta je izbeglička golgota i ponaša se humano. Jedinstvena Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije. Mi smo i protiv hapšenja Olivera Ivanovića koji je osuđen bez materijalnih dokaza i bez svedoka “ kaže Marković i dodaje da je dobio pismo od odlazećeg americkog ambasadora Majkla Kirbija u kome se Kirbi zahvaljuje na saradnji. “ Uvek sam zastupao interese Srbije i znam da treba da sarađujemo i sa SAD i sa EU, ali EU ne može više da postavlja nove uslove Vladi Srbije, koja je sve svoje obaveze ispunila, ali EU prema nama nije “ ocenio je Marković.
„Aleksinac je kuća na putu koja nije dobro iskoristila svoj geografski položaj“, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije i predložio da se u lokalnim samoupravama ukinu plate članovima gradskih i opštinskih veća i dnevnice odbornicima i da se te pare usmere ka porodicama sa troje i više dece.

foto Nebojša Marković

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime