Jagodinski rijaliti – teška zloupotreba dece?

0

Jagodinski rijaliti svake nedelje pothranjuje se novim detaljima kako bi ostao u žiži javnosti, a umesto da se slučajem bave zvanični organi, rat se vodi na društvenim mrežama i preko medija. Danas je u tom ratu „stradala“ i jedna maloletna devojčica koja je danas tema broj 1 u Jagodini i Srbiji, a koja je prema rečima njene majke, iskorišćena za politički obračun.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je danas da je policija zaplenila mobilni telefon „najbližeg saradnika“ Dragana Markovića Palme, u kom se navodno nalaze snimci i fotografije nagih maloletnih devojčica drugih Palminih saradnika.

„Radi se o maloletnim ćerkama najbližih Palminih saradnika, koji se nalaze na najvišim funkcijama u Jagodini“, rekla je Tepić na konferenciji za medije u Beogradu.

Ubrzo nakon ove konferencije, oglasila se direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini, Biserka Jakovljević, inače dugogodišnja Palmina saradnica.

„Marinika Tepić, žena kojoj ništa nije sveto na konferenciji za novinare iskoristila je moju privatnu situaciju gde mi je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike moje maloletne ćerke. Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visoko tehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo a njen telefon oduzelo.
Ta zla žena, Marinika Tepić, taj podmukli lažov iskoristila je danas moj privatni problem i moju ličnu situaciju sa tom ženom da bi nastavila svoj politički linč prema Draganu Markoviću Palmi. Ta žena čiji je telefon oduzet nije Palmina saradnica, već je na izborima bila u opozicionoj grupi građana tako da je to još jedna u nizu laži da je telefon u vlasništvu najbliže Palmine saradnice.
Marinika Tepić koja se predstavlja kao borac protiv pedofilije danas je zloupotrebila upravo moju maloletnu ćerku u političke svrhe a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost te situacije odraziti na moje dete“ navela je u saopštenju Jakovljević.

Politički akteri u ovom rijalitiju i dalje se prepucavaju preko medija i društvenih mreža, svi uglas braneći decu, ali u svom ovom cirkusu koji javnost prati sa budnom pažnjom pošto svetini uvek nedostaje „krvi“, iako svi navodno brane decu, prava dece potpuno su skrajnuta. Tako je u Jagodini danas jedno dete, izvgnuto najnegativnijoj pažnji javnosti i osuđeno na žig koji će dugo nositi. Da li je politika vredna toga?

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime