JAGODINSKI RADIKALI PREDALI LISTU

0

Gradskoj izbornoj komisiji u četvrtak je listu predala Srpska radikalna stranka – „Dr VOJISLAV ŠEŠELj – SRPSKA RADIKALNA STRANKA“
14Predsednik Gradskog odbora SRS u Jagodini, Ivan Radić, izjavio je nakon predaje liste kandidata za odbornike za lokalne izbore 24. aprila, da se za poslednjih nekoliko godina može reći, da su jedne od najtežih u novijoj istoriji Srbije.
„Ostali smo bez nacionalne politike, ekonomija je urušena, socijalne pravde nema, radnici su ostali bez posla, a i oni koji rade su doživeli da im se plate smanjuju, penzioneri da im se smanjuju penzije, a to su godine u kojima srpskih radikala nije bilo u skupštini“ rekao je Radić i izrazio nadu da će od ovih izbora stvari krenuti na bolje.
„Vreme je da se krene putem ispravne nacionalne politike, ekonomskog opravka, socijalne pravde, brige o penzionerima i najmlađoj populaciji, a da mi u Jagodini spasimo srpske brendove kao što su Jagodinska pivara, Fabrika kablova i da sprečimo odliv mozgova“ rekao je Radić i dodao da su ovo ostvarivi ciljevi sa radikalima na vlasti, jer je vreme da Jagodina i Srbija budu u sigurnim rukama – u rukama srpskih radikala.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime