JAGODINCI SLISTILI KOBAJE I PIVO

0

Jagodince koji su Novu godinu čekali na gradskom trgu noćas je zabavljala pevačica Nadica Ademov, tokom proslave su popili 1.286 litara piva i pojeli pola tone kobasica, a od silne pirotehnike se jedva disalo!

Kako tvrde točioci piva i roštiljdžije, toliko su robe zadužili, a posle proslave ništa nije ostalo.

Uz Jagodince, častili su se i građani iz Ćuprije, Paraćina, Svilajnca, Despotovca i Rekovca.

1

Pivo i roštilji, bili su postavljeni na tri mesta na centralnom jagodinskom trgu, a prema rečima onih koji su noć proveli radno, u nekim trenucima u redu za pivo i kobasice bilo je ljudi koliko uz binu na kojoj je nastupala Nadica Ademov.

Organizator dočeka bila je Skupština grada, a posluženje su obezbedli donatori. Doček je, obavestio je odbornike Skupštine grada, pre nekoliko dana predsednik Skupštine Dragan Marković – Palma, koštao 3.700 evra.

I pored toliko popijenog pića i silne pirotehnike, od koje je vazduh u tom delu grada bio toliko zasićen da je štipao za nos i teško se disalo, na trgu nije bilo „ni najmanjeg ekscesa“, rekli su Tanjugu dežurni policajci, a dežurali su i vatrogasci i lekarske ekipe Hitne pomoći, koje, takođe nisu imale posla.

U Službi hitne pomoći, dežurni lekar dr Ivica Smilić istakao je da je on imao nekoliko pacijenata, maloletnika, koji su se javili zbog posekotina od razbijenih čaša, a bilo je i intoksikacija alkoholom.

Noćas, u toku novogodišnje noći u porodilištima Opštih bolnica u Ćupriji i Jagodini, nije bilo novih beba. Prva beba u Jagodini rođena je ujutru nešto posle 9 sati. Na svet je došao dečak.

Tanjug

Prethodni tekstDEJAN JELAČA: PRONAŠAO SAM SVOJ MIR
Sledeći tekstU JAGODINI NA -14 GREJALI KAMILU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime