JAGODINCI PRIMAJU VAKCINE – „SINOFARM“ I „SPUTNJIK V“

1

Do sada je oko 6500 gradjana Jagodine primilo kinesku „Sinofarm“ vakcinu, a od juče 350 Jagodinaca primilo je prvu dozu „Sputnjik V“ ruske vakcine.

„Gradjani dobijaju obaveštenje od elektronske uprave i zaposlenih u Skupstini grada Jagodine, svako od njih ima zakazan termin na pet minuta, nema gužve i zadrzavanja, kako bismo ispoštovali sve propisane mere od strane Ministarstva zdravlja. U Jagodini i dalje vlada velika zainteresovanost za imunizaciju i ovom prilikom bih se zahvalila svim gradjanima jer su jako disciplinovani, poštuju sva upustva i termine“ kaže pomoćnica gradonačelnika Jagodine, Marija Jovanović.

Revakcinacija će se vršiti i za vreme državnog praznika 15. i 16. februara.

 


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

Prethodni tekstOŠ „GORAN OSTOJIĆ“ POMAŽE NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA – PRIMER DRUGIMA
Sledeći tekstNOVI ZAKON O ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU UVODI RETKE BOLESTI

1 KOMENTAR

  1. Zašto ne objavite da građanima nisu dostupne sve vakcine, već dobijaju one, koje su trenutno na zalihama. Oni koji su se opredelili za rusku vakcinu, dobijaju kinesku ili bilo koju drugu koje trenutno ima. Slobodan izbor za vakcine NE POSTOJI.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime