JAGODINA – SLOGA 3:1

0

NA PRIJATELJSKOJ UTAKMICI U JAGODINI GOSTI BOLJU U PRVOM DELU A SUPERLIGAŠ U NASTAVKU

ŠUŠNJAR DVA PUTA

Jagodina – Sloga (PM) 3:1(0:1)

Jagodina. – Gledalaca: 100. Sudija: Srđan Obradović (Jagodina). Strelci: 0:1 – Tripković u 9, 1:1 – Šušnjar u 49, 2:1 – Ilić u 79, 3:1 – šušnjar u 85. minutu.

JAGODINA – prvo poluvreme: Perić, Varjačić, Gašić, A. Cvetković, Martinović, Aleksić, Ivanović, Kuzmanović, Nmani, Stoicev. Drugo poluvreme: Đ. Nikolić, Živanović, Ilić, Mijatović, Antonijević, Mitošević, Djurić, Savković, Arsić, Šušnjar, Milošević.

SLOGA(PM) – prvo poluvreme: Ranković, Djoković, Veslinović, Stević, Planić, Atanasijević, Lepojević, Stojanović, Tripković, Apija, Marković. Drugo oluvreme: B. Mišić, Melvin, Ž. Mišić (od 70. Rakić), Petrović, Stokić, DJ. Djordjevuć, Filipović, Dimitrijevuć, Tošić (od 75. Bogićević), N. Djordjević, Kovačević.

Prvu i jedinu proveru pred odlazak u Antaliju fudbaleri Jagodine imali su protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi, člana Prve lige Srbije. Gosti su bili bolji u prvaom, a Jagodinci u nastvaku ove zanimljive utakmice.

Jagodina je pripretila u 7. minutu kada je Stoicev lepo proigrao Stemenkovića koji je ubacio loptu u prazan prostor ali je do lopte pre stigao golman Ranković ispred Nmanija.

U 9. minutu hladan tuš za domaće. Nabačanu loptu od strane Djokovića, sa desne strane, Tripković je glavom prosledio u desni gonji ugao za vodjstvo gostiju – 0:1.

Novu priliku za Jagodinu imao je Stoicev u 20. minutu kada je Stamenković centrirao sa desne strane a visoki napadač Jagodine je glavom ciljao levi gornji ugao ali je neko iz obrane gostiju loptu izbacio u korner. Na drugoj strani Stojanović je tukao sa 14 metara ali pravo u dobro postavljenog golmana Perića.

U finišu prvog dela Apija je sa desetak metara šutirao iz prve ali golman Perić je izbacio loptu u stranu.

Prvi napad Jagodine u nastavku i gol za izjednačenje. Igrao se 49. minut kada se Šušnjar lepo oslobodio od čuvara, načinio korak-dva i sa petanestak metara, iskosa sa desne strane, pogodio suprotan ugao.

Na početku 59. minuta Šušnjar je poroigrao Arsića koji nije stigao do lopte, u nastavku te akcije loptu je sa leve strane pred gol vratio Savković koju je prihvatio Arsić ali je prebacio preko prečke. Deset minuta kasnije odličan šut Miloševića sa dvadesetak metara, lopta je kao tane preletela tik iznad prečke. U istom minutu Šušnjar je sa ivice šenaestarca pokušao da lobuje istrčalog golmana Mišića ali jd lopta otišla iznad okvira gola.

Igrao se 79. minut kada je Djurić ctrirao loptu iz kornera, sa leve strane, a Ilić je iz blizine sproveo loptu u mrežu za vodjstvo Jagodine – 2:1.

Tačku na pobedu Jagodine stavio je u 86. minutu Arsiće lepo proigrao Šušnjara koji je sa 15 metara bio precizan za 3:1.

  1. Milovanović

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime