JAGODINA: LISTA BROJ 5 – BORIS TADIĆ, BORKO STEFANOVIĆ – SAVEZ ZA BOLJU JAGODINU

4

Gradska izborna komisija proglasila je listu pod rednim brojem 5 Boris Tadić, Borko Stefanović – Savez za bolju Jagodinu-Socijaldemokratska stranka. Tom prilikom predstavnici ove liste održali su konferenmicju za novinare ispred Skupštine Grada Jagodina.

Aleksandar Grković predsednik Gradskog odbora Tadićeve SDS i prvi na listi kandidata za odbornike ove liste rekao je tim povodom: „Ovo je jedina opoziciona lista na ovim lokalnim izborima u našem gradu. SDS već dve godine istrajno traži smenu vlasti JEdinstvene Srbije, i već dve godine taksativno iznosimo probleme zbog kojih to tražimo. Za nas je vlast Jedinstvene Srbije vlast dvdanaestogodišnjih propuštenih propuštenih šansi da naš grad ide realnim putem razvoja. Sa druge strane ne želimo ni da na vlast u Jagodini dodje Srpska napredna stranka, jer nismo zadovoljni kako Vučić vlada Srbijom, zašto bi onda bolje vladao Jagodinom. Jedini nudimo model smanjenja nezaposlenosti kao gorućeg problema grada putem formiranja Dirkecije za poljoprivredu i jagodinske poljoprivredne zadruge kao i subvencionisanjem jagodinskih malih i srednjih preduzeća. Jedni nudimo model spasa Fabrike kablova i Jagodinske piare. Taj model podrazumeva da država kao najveći poverilac otpiše sva dugovanja ovim firmama i da sa autoriteta vlasti zatraži od privatnih poverilaca otpis kamata i otplatu duga na rate“.

Grković je na kraju uporedio vlasti Borisa Tadića i Aleksandra Vučića, gde je izneo podatke da su u Tadićevo vreme bile veće prosečna plata, prosečna penzija, minimalne radničke i zemljoradničke penzije, ali i da je u vreme Tadićeve vlasti narod živeo sa više dostojanstva u netabloidiziranom društvu.

Predsednik Inicijatvinog odbora Pokreta Levica Srbije i drugi na listi dr Milan Miloradović rekao je da je ovo programaska koalcija, a ne jednokratna, i da je kao opoziciji, pred njom jasan zadatak pobede na ovim izborima. Grković i Miloradović pozvali su na kraju sugradjane da glasaju za jeduinu opoziconu listu u Jagodini koja se nalazi pod rednim brojem 5.

4 KOMENTARA

  1. Svi Vi gore okupljeni nemate dva petka radnog staza u privredi ili poljoprivredi , jedino sto imate , to je pravo da govorite i da se krijete iza Boris Tadica koga ste ne tako davne 2012 godine izdali i doveli sadasnju vlast .Na predstojecim izborima dobicete fakultetsku 5 , Vasu omiljenu ocenu iz studentskih dana . PS Svaka cast izuzetcima

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime