Izložba likovnih radova „Putovanje kroz istoriju umetnosti“ na FPNJ

0

Pozivamo vas na otvaranje izložbe dečijih likovnih radova nastalih u okviru vaspitno-obrazovnog projekta “Putovanje kroz istoriju umetnosti“. Izložba će biti otvorena u sredu, 22. februara 2023. godine u 10 sati u Galeriji “Ginko“ na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini.

Ove godine Fakultet pedagoških nauka u Jagodini slavi jubilej, 125 godina od osnivanja Učiteljske škole i 30 godina od osnivanja Fakulteta. Izložba likovnih radova dece iz vrtića „Sunce“ jedna je od aktivnosti kojima se obeležava ovaj značajni jubilej.

Projekat je realizovan u saradnji između Fakulteta pedagoških nauka i vrtića „Sunce“ (PU „Pionir“) iz Jagodine, u okviru nastavnog predmeta Metodički praktikum likovnog vaspitanja.

Cilj projekta sa jedne strane podrazumevao je približavanje umetnosti deci predškolskog uzrasta, a sa druge strane razvijanje kompetecija budućih vaspitača u predškolskim ustanovama, studenata Fakulteta pedagoških nauka, za efektnu primenu dela likovnih umetnosti u vaspitno-obrazovnom radu sa decom predškolskog uzrasta.

Prethodni tekstPrednosti kombi prevoza do Budimpešte
Sledeći tekstKako da uz pomoć par detalja osvežite izgled dnevnog boravka?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime