IVONINI PRIJATELJI PORUČUJU – POBEĐUJE JAGODINSKA MERILIN MONRO!

0

Fanovi rijalitija „Veliki brat“ znaju da je među ukućanima i Ivona Milovanović (25) iz Jagodine. Ona za sada ostavlja utisak dobre devojke, a njeni prijatelji je maksimalno podržavaju. Evo šta oni kažu za Infocentralu:

„Nakog samog ulaska u kuću, primetili smo da je Ivona u šoku i pomalo zbunjena, što je i normalno za nekoga ko je ušao u kuću punu ljudi koje ne poznaje a koji se među sobom u nekoj meri već poznaju. Nakon prvog dana postala je opuštenija, bila je dosledna sebi u smislu da je sa svima ostvarila komunikacijui i pokušala da ih bolje upozna, bila je društvena, ljubazna i komunikativna, kakva je i u svakodnevnom životu. Ivona voli da upoznaje nove ljude, da bude među ljudima, da ih vidi srećne i da širi pozitivnu atmosferu i po tom pitanju je u svakoj situaciji ostala dosledna sebi“ kaže Anđela Poreden.

prijatelji
Ovako se gleda VB i Ivona

Ivonini prijatelji zaključuju da joj od ukućana za sada najviše prijaju Tina i Brandža, dosta vremena provodi sa njima i očigledno je da je u njihovom društvu opuštenija i nasmejana.

„Primećujemo da je u nekoj meri pod pritiskom i da je na trenutke stegnuta te da se svakako još uvek nije u potpunosti opustila, kako zbog nove sredine tako i zbog toga što nema svoje stvari kod sebe ali ne sumnjamo da će se, kako vreme prolazi i kako bolje upoznaje ljude oko sebe, potpuno opustiti i pokazati sve svoje kvalitete. Za sada su utisci svih nas koji je volimo i poznajemo pozitivni i puni podrške. Neizmerno smo ponosni na nju i svakodnevno pratimo dešavanja u kući sa nadom da ćemo je što češće videti“ kaže Boba Dimitrijević.

Ivonina sestra Tijana Milovanović smatra da ulazak u kuću Velikog Brata za Ivonu predstavlja stepenik koji vodi ka javnoj sceni.

„Ona je oduvek želela da se bavi poslom u sferi javnosti i medija, porodica i prijatelji joj pružaju maksimalnu podršku. Od Ivone očekujemo da najpre bude svoja jer smartamo da je ono što ona zaista jeste, najbolje što može da pokaže javnosti. Sigurni smo da će opravdati svoj ulazak u kuću Velikog brata jer je puna pozitivnih osobina zbog kojih je oduvek bila omiljena među ljudima, zato ni ne sumnjamo da će je vremenom i publika zavoleti i zadržati što duže u kući. Verujemo da može do pobede. Verujemo u Ivonu“ kaže Tijana.

2

Ivona Milovanović je rođena 21. aprila 1990. u Jagodini. Kao mala je pokazala veliku ljubav prema plivanju, u čemu je je ostvarila i brojne uspehe.prijatelji 2

„Ono u čemu Ivona ima još više uspeha su međuljudski odnosi. Oduvek je bila izuzetno druželjubiva, te ju je kroz odrastanje pratila aura popularne devojke. “Popularne” nikako u pežaritovnom smislu, već u tom smislu da joj je kuća uvek puna prijatelja, koji su ili svratili na kafu, ili došli da se izjadaju, pohvale, dogovore sledeći izlazak. Diplomirani farmaceut, sa životnim iskustvom pedesetogodišnjaka i vedrinom petogodišnjaka, će u Velikom Bratu srušiti sve predrasude i pokupiti simpatije čitavog regiona. Uostalom, dobro se zagledajte u našu Ivonu, moguće je da smo svi svedoci rađanja buduće zvedze, jagodinske Merlin Monro“- poručuju njeni verni prijatelji.

Ivona zaista može da se pohvali brojnim prijateljima i njihovom velikom podrškom. Rijaliti „Veliki brat“ u dve večeri je predstavio takmičare koji će se narednih 100 dana boriti za vrednu nagradu od 100.000 evra.

A.M.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime