Ispod đubreta u stanu pronađeno telo muškarca u raspadanju

0

U zgradi D4 u ulici Kragujevački oktobar u Jagodini, u stanu koji je bio pun đubreta danas je, kako nezvanično saznajemo pronađeno telo muškarca. Kako je Infocentrala prva pisala, komšije su se žalile na neopsiv smrad koji je dopirao iz stana a uprkos brojnim prijavama komunalnoj inspekciji, kako su rekli stanari, niko od nadležnih nije izlazio na teren.

„Nekoliko puta smo prijavljivali taj slučaj jer je smrad postao nepodnošljiv. Stan je bio pun smeća. Čoveka koji je tu živeo dugo već nismo viđali. Jednog dana došli su vatrogasci i policija i otvorili stan ali komunalna inspekcija nije izlazila na teren kako bi dala nalog za uklanjanje smeća. Posle objavljivanja priloga u medijima, došli su i eto šta su zatekli, mrtvog čoveka. Verovatno je telo na ovim temperaturama počelo da se raspada zbog čega smo se svi u zgradi gušili“ kaže jedna od stanarki.

Infocentrala je u tekstu Stan gori od deponije, stanari mole komunalnu da reaguje apelovala na nadležne da reaguju. Još uvek nije poznato ko je bio čovek koji je živeo u ovom stanu kao ni kako je preminuo.

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime