ISPALA IVONA IZ JAGODINE

0

Sinoć je iz rijalitija „Veliki brat“ ispala Jagodinka Ivona Milovanović koja je imala najmanji broj glasova publike.

1– Sa lakoćom mogu reći Mika slobodan si, sedi, kao I porodica Vasić. Darko, stvarno si drag i dobar dečko… Sedi. Barbara, Rade, Ivona, Giba… Giba i Mika možete li se pomiriti sa odlaskom svojih roditelja? Dobro, Rado, nećeš plakati, sedi. Barbara, doveli smo ti Soraju, znaš kada se napušta kuća da uvek neko dođe? Ivona, doveli smo ti sve. Napuštaš kuću – rekla je voditeljka Antonija Blaće

Odlično sam – bilo je prvo što je Ivona Milovanović izjavila po izlasku iz kuće a potom se izgrlila sa svojim najbližima koji su je čekali u publici.

Publika ju je ispratila sa ovacijama, a ona je nastavila sa pričom:

– U šoku sam, nisam očekivala da će svi da dođu. Iskustvo mi je više nego što sam očekivala. Preteško je. I svako ko misli da jedeš i piješ džabe, prešao si. Brandža mi je mnogo značio kao prijatelj i Tina. Nije mi Mirjana prijala, OK rekla je ono što misli, ali i negde greši. Ima istine u onome što govori, Brandža to zna – rekla je ona.

Skaj je pokušao da isprovocira Ivonu u vezi sa Brandžom:

– Ma on se samo šali i sam je rekao, što se primaš što si glupa… Moje viđenje Ervina kada mi je ispričao situaciju pomislila sam: Bože, kakav prevarant. On kao da mu je malo pobrkan koncept šta su ružne reči a šta je ružno ponašanje. Mislim da mu se od starta svidela Barbara a nije mogao da odbije Stefani – ističe Ivona.

Na pitanje voditelja koga vidi kao favorita odgovorila je:

– Rade Vasić jer mislim da nije bio iskren. Svi su njegova deca, sve ljubi i peva im. Moj favorit je svakako Tina – navela je ona.

Telegraf, foto Aleksandar Krstović

Prethodni tekstJAGODINSKA TOPLANA IPAK ĆE NAPLAĆIVATI PO KVADRATU
Sledeći tekstVULIN U JAGODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime