ISKUSTVA IZ „AS ACRUSA“ MIONA ĆIRIĆ: ZA 10 DANA SMANJILA SAM 6 CM U STRUKU!

0

Ukoliko želite da izgubite na težini, oblikujete telo i oslobodite se stresa trošeći maksimalnu energiju uz minimalno utrošenog vremena, onda je FIT STEP pravo rešenje za vas. FIT STEP je sprava za vežbanje vrhunskog kvaliteta koja radi na principu simulacije ljudskog kretanja. FIT STEP otvara novu dimenziju fitnesa i wellnessa, a mogu ga koristiti odrasle osobe različitih načina života i fizičkih sposobnosti ( početnici, rekreativci, sportisti ). Pozitivna iskustva vežbanja na ovim mašinama u AS ARCUS – u u Jagodini su brojna. Evo jednog iskustva početnika:

miona 1
Miona Ćirić

„Za 10 treninga koliko sam u startu odradila rezultati su bili neverovatni! Izmerili su me na početku i posle desetog dana kada je prvo merenje. Imala sam 6 cm manje u obimu struka, 3 cm manje u obimu donjeg stomaka a u kukovima sam skinula 5 cm za samo 10 dana! U butinama sam skinula najmanje, po jedan centimetar. Ovakve rezultate nije dala do sada ni traka, ni dijete i to ovako brzo. Prezadovoljna sam i jedva čekam sledeće merenje! Mene čeka još dug put do idealnih mera ali neću da odustanem.“ kaže Miona Ćirić.

Koristeći ovu mašinu sigurno ćete smanjiti kilograme, ubrzati metabolizam, razbiti celulit, povećati snagu, dobiti na kondiciji, postati fleksibilniji, ojačati koštanu masu, usporiti starenje, otkloniti efekte stresa, ubrzati rehabilitaciju i povećati sportske rezultate.

060 30 56 753

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime