HOROSKOP ŽIŽE MILOŠEVSKI ZA 2015.!

0

 

Ovan:
Posle burne godine koja ostaje iza vas, početak 2015. godine vam donosi želju za promenom i potrebu da završite sve one planove, ciljeve koje ste silom prilika ostavili iza sebe. Već na početku godine ćete zapitati sebe šta zapravo želite i kom smeru želite da idete. Prvi deo godine ćete provesti baveći se emotivnim i partnerskim odnosima, dok će drugi deo godine konačno obeležiti poslovni napredak koji dugo čekate.
Posao: Od druge polovine januara dobro razmislite o svakoj odluci, posebno finansijske prirode, zato što svaki pogrešan korak može skupo da vas košta od aprila meseca kada vam predstoji velika borba za egzistenciju. Neslaganje sa autoritetima će vas motivisati da radite na svom usavršavanju, ali će i buditi želju da se osamostalite i promenite posao. Po prirodi ste inače nestrpljivi, medjutim strpljenje će vam biti neophodno do jesni. U oktobru vam predstoji veliki napredak i promena poslovnih prilika. Brige oko novca prestaju, a vi ćete imati priliku da pokažete sve svoje potencijale, koje su već neko vreme sputavale teške poslovne okolnosti.
Ljubav: Vaš ljubavni život će biti vrlo buran u prvoj polovini godine. Imaćete veliku potrebu da razrešite pitanja koja su vezana za prošlost. Kada budete presekli repove koje vučete iz prošlosti, doživećete emotivni procvat. Ako ste slobodni u martu će vas probuditi nova ljubav. Strastveni period vam se nastavlja sve do kraja septembra. Ako ste zauzeti, nezadovoljstvo vas može početkom godine uvući u tajnu vezu. Svesni ste vrednosti odnosa u kojem ste nalazite, pa ćete ipak morati da se odreknete nekih svojih želja, u suprotnom vas na proleće očekuje veliki problem u vezi. Promene raspoloženja i emotivne oscilacije će biti glavni problem u vašem odnosu. Čuvajte se impulsivnih odluka, u toku cele godine ćete imati potrebu da namećete svoju volju. Ako budete fleksibilniji možete podići vaš odnos na mnogo viši nivo do kraja godine.
Bik:
U Novu godinu ulazite sa čvrstom odlukom da iz života izbacite sve one odnose koji vas sputavaju i sa kojima ste se borili zadnje dve i po godine. Prvi deo godine ćete se baviti porodičnim i egzistencijalnim pitanjima. Mnogi od vas će se odlučiti na kupovinu ili sredjivanje postojeće nekretnine. Emotivni život kreće u povoljnom smeru od druge polovine godine, kada će se neki od vas odlučiti i na proširenje porodice.
Posao: U januaru ćete napraviti nove poslovne dogovore koji vam otvaraju vrata za poslovni uspeh. Nemojte se plašiti promena, one su u ovom trenutku za vas povoljne. Od aprila vam se otvara mogućnost za dodatnu zaradu, uz dobru organizaciju ćete postići više nego što možete da zamislite, a poseban stimulans će biti uvećani prihodi. Koliko god voleli da idete utabanim stazama, malo poslovnog rizika će vam prijati i povratiti izgubljeno samopouzdanje. Od sredine novembra vas očekuje još jedna poslovna prilika koju ne smete propustiti, posebno ako se radi o partnerskom poslu. Ako podižete kredite ili uzimate pozajmicu, potrudite se da budu kratkoročni koje možete vratiti u dogovorenom vremenskom periodu.
Ljubav: Razočarenja iz prethodnog perioda ostavljate iza sebe. Sigurni u ispravnost svojih odluka, okrećete novi list. Prvi deo godine će vam prijati neobavezni odnosi, pa i malo slobode. Na proleće jedan flert se može razbuktati u strastven odnos, medjutim taj odnos će uzdrmati povratak nekog iz prošlosti u junu mesecu, pa ćete još jednom morati da utvrdite gradivo i shvatite lekcije tog odnosa. I taman kada budete poželeli da dignete ruke od ljubavi u oktobru srećete osobu koja će vam ispuniti život emocijama i velikom podrškom. Ako ste zauzeti, nesigurnost u odnos koji imate prestaje. Partner u vama vidi oslonac, sigurnost i konačno idete u istom smeru. Vaša strpljivost će se konačno isplatiti do jeseni ćete početi da pravite zajedničke planove.
Blizanci:
Poslovni pritisak popušta od početka godine, a glavna pitanja se sele na partnerski odnos. Naći ćete se pred velikim testom vaše ljubavi. U toku godine ćete biti suočeni sa odlukama, od vas će se tražiti odgovornost, a vi ćete se zapitati da li je veza u kojoj se nalazite vredna ili ste došli do kraja. U toku godine ćete morati da vežbate toleranciju i strpljenje koje će vam sasvim sigurno trebati u svim odnosima.
Posao: Prilika za novi posao početkom godine je sumnjiva, nemojte verovati svakom, posebno ne onima koji vam nude mogućnost za brzu zaradu. Svaka brzopletost može skupo da vas košta, pa čak možete imati i pravne probleme zbog toga. Niste zadovoljni uslovima na poslu i želite promenu, za vas je ipak sigurnije da ostanete do kraja jeseni tu gde jeste. Finansijska situacija se popravlja od kraja maja, ali se potrudite da ostavljate i novac sa strane. Od novembra uz jednog prijatelja pokrećete ideju o privatnom poslu koja bi mogla na duže staze da vam donese uspeh.
Ljubav: Sve što ste gurali pod tepih će krenuti već početkom godine da izlazi na površinu. Od vas će se tražiti mnogi odgovori, ali ćete se vi naći u dilemi da li da nešto presečete ili da ostanete u odnosu koji svakako morate ponovo izgraditi. Glavni problem u odnosu će predstavljati nedostatak poverenja i bliskosti. Nemojte sabirati i oduzimati ko je koliko dao ili uzeo, od marta uz prijateljski razgovor i spremnost na obostrane promene možete izgladiti odnose. Cele godine ćete prolaziti kroz velike oscilacije u odnosu, pokažite koliko vam je stalo do osobe sa kojom ste i borite se za svoju ljubav. Mnogi Blizanci koji su odlagali ulazak u brak, mogu to ući u bračne vode do kraja godine. Ako ste slobodni, za vas će ova godina otvoriti mogućnost sudbinske ljubavi sa nekim iz kruga prijatelja. Nemojte da vam razlika u godinama predstavlja problem, ovaj odnos će vam promeniti život. Do juna ćete da igrate vašu omiljenu igru toplo-hladno, a već od novembra vam se otvara mogućnost zajedničkog života.
Rak:
Stalno se vraćate u prošlost, zbog razočarenja niste kao da ste sebe zablokirali. Povratite sigurnost u sebe, vreme je da promenite sistem vrednosti i da prioritet date sebi i vašim najbližim ljudima. Biće vam potrebna hrabrost za mnoge poslovne poduhvate koji će se otvarati, nemojte se povlačiti u svoju kućicu, već krenite napred, bez osvrtanja na prošlost.
Posao:Razmišljate o propuštenim prilikama i dok tako sebe mučite osećanjem krivice, od marta vam se otvara novo poslovno poglavlje. Brzom reakcijom ćete napraviti veliki preokret u svom životu. Vrlo je važno iskoristite taj prvi talas mogućnosti, zato što će se kasnije stvari odvijati dosta sporije. Prvi deo godine nosi povećanje novčanih prihoda, ali i vraćanje dugova. Krajem juna uz veliki rad ćete ostvariti veliki novčani uspeh, povoljne finansijske prilike će trajati do oktobra. Drugi deo godine ćete potrošiti na probleme sa birokratijom. Otvoriće se mogućnost saradnje sa inostranstvom, moguć je posao koji ste propustili u proteklom periodu. Ovaj put sporije, ali sigurno ispunjavate svoj cilj.
Ljubav: Osećate veliko olakšanje po pitanju emocija, zatvorili ste jednu emotivnu priču. Prošli ste kroz veliku ličnu transformaciju, pa u Novu godinu ulazite preporodjeni. Zapravo su vam dosadila pitanja koja postavljate sebi, ali i nekom do koga vam je stalo. Prvi deo godine će proći u neobaveznim odnosima, prijaće vam osećaj slobode. Od avgusta do septembra će vam se vratiti emocije prema staroj ljubavi, ali ćete ubrzo shvatiti da nema potrebe da se vraćate na mesto gde ste bili povredjeni. Tokom cele godine ćete biti zanimljivi suprotnom polu, pa ćete imati mogućnost za više kraćih veza. Ako ste zauzeti, problem će praviti nepoverenje i ljubomora. Do jeseni morate poraditi na stabilizaciji vašeg odnosa, pravo rešenje je da poradite malo na zajedničkim interesovanjima, koje će povratiti bliskost u vašem odnosu. Pritisak koji osećate od partnera vas udaljava, vrlo je važno da iskreno popričate o svojim emocijama krajem godine, svako prećutkivanje može dovesti do pucanja veze.
Lav:
Velika očekivanja koja imate od drugih, ali i od sebe će krenuti da se ostvaruju od maja meseca. U prvom delu godine ćete shvatiti da ste možda preterali u zahtevima koje namećete, što će vas naterati da napravite reorganizaciju planova koji će biti mnogo konkretniji od leta. Imaćete dobar vetar u ledja, pa ćete do jeseni uspeti da realizujete sve što ste zacrtali sebi. Pazite se samo megalomanskih poteza u svim oblastima života.
Posao: Poslovne prilike će biti zakočene do proleća. Bićete primorani da svaki posao obavljate više puta. Nesuglasice u poslovnom okruženju će biti posledica vašeg preteranog truda, dok drugi neće umeti da vas isprate, pa ćete do septembra morati da radite duple poslove. Od septembra vam se otvara mogućnost za uvećanje prihoda, ali ipak nemojte žuriti sa velikim kupovinama i trošenjem novca. Dobar finansijski plan će vam mnogo značiti od jeseni da bi zadržali stabilnu novčanu situaciju. Ako poslujete sa inostranstvom, obratite pažnju na rokove koji su vam zadati.
Ljubav: Početak godine će obeležiti sukob sa voljenom osobom. Partner vam prebacuje da ste sitničavi, dok vi samo želite da neko ceni ono što pružate. Nesuglasice će potrajati do proleća kada ćete promenom stava uspeti da dokažete ispravnost svojih stavova. Do kraja godine uz obostrano prilagodjavanje uspevate da izgladite odnos, pa će mnogi od vas poželeti da prošire porodicu. Ako ste slobodni, prvi deo godine će vas okupirati flert sa nekim iz poslovnog okruženja. Od početka juna upoznajete osobu koja će vas osvojiti svojim intelektom i šarmom. Početne simpatije će se do avgusta razviti u strastvenu vezu. Razvijajte ovaj odnos polako, zato što kroz vreme može da preraste u nešto više od obične veze.
Devica:
Do jeseni se oslonite na sebe i svoju intuiciju, napravićete odlične poteze koji će vam doneti dobre rezultate u budućnosti. Pritiskaće vas odnos sa ukućanima, kao i zabrinutost za stariju osobu. Nikako nemojte da ulažete u nekretnine u ovoj godini, zato što možete biti oštećeni.
Posao: Početkom godine kontrolišite svoje nagle reakcije, možete biti isprovocirani od saradnika, pa ćete biti skloni da povučete nepromišljene poteze. Od maja se udružite sa mladjim saradnicima od kojih možete imati podršku, ali i dobru saradnju. Ako se bavite trgovinom ovaj ciklus će vam biti vrlo unosan. Od jeseni se mnoge stvari okreću u vašu korist, imaćete entuzijazam, ali i mnoge dobre ideje koje će vam učvrstiti poziciju u poslovnom okruženju. Pazite kome se poveravate, neko može da iskoristi vaše reči protiv vas. Oktobar i novembar vam donose veliki uspeh, mnogo posla i odricanja.
Ljubav: Ovu godinu započinjete emotivno stabilno. Učvrstili ste odnos, napravili kompromise, pa sad možete da idete dalje sa planovima. Mnoge Device će do kraja godine da se odluče na brak i zajednički život. Ako ste zauzeti, tokom septembra su mogući problemi u komunikaciji, nemojte dozvoliti da vam se okolina meša u odnos. Ako ste slobodni, do oktobra ćete biti zbunjeni svojim emocijama, do tada će vas zavaravati jedan platonski odnos. Medjutim, od kraja godine skidate ružičaste naočare i dajete šansu nekom ko već dugo vremena želi da bude sa vama.
Vaga:
Tokom godine ćete se truditi da zadržite harmoniju u svom životu, medjutim emotivne bure koje će se dešavati će vam dati priliku da promenite sebe, ali i odnose koji čine vaš život. Finansije će se konačno srediti, samo treba da se čuvate poslovnih saradnika koji vas koriste.
Posao: Ako se bavite privatnim poslom, bićete zarobljeni dugovanjima iz proteklog perioda. Bilo bi dobro da reorganizujete posao, ovako više ne ide. Početkom godine obratite pažnju na saradnike koji mogu da vas uvuku probleme, prekontrolišite papirologiju i gde stavljate svoj potpis. Bolje poslovne prilike će se ukazati od leta, kada uz podršku bliskog prijatelja možete rešiti svoje poslovne blokade.
Ljubav: Godina započinje emotivnom burom, koja će do proleća pokrenuti lavinu svega onoga što ste potiskivali već neko vreme. Isterajte stvari do kraja, ono što ne valja treba menjati. Već dugo ste bili nezadovoljni svojim statusom u vezi. Neki od vas će prekinuti dugogodišnje veze, a samo oni najkvalitetniji će opstati, oni koji su spremni da razgovaraju i rade na odnosu. Ako ste slobodni, strastvena veza sa mladolikom osobom od kraja februara vam budi sva čula, mnogo ćete se zaljubiti, ali to ste na kraju krajeva i želeli. Tokom leta vam se ispunjava velika ljubavna želja i do kraja godine vaše emotivne bure se smiruju.
Škorpija:
Posle dve i po godine konačno vam se vraća ambicija i želja da se pokrenete sa mrtve tačke. U toku ove godine ćete mnogo lakše ostvariti svoje ciljeve, napredak je izvestan. Jedini problem će praviti još uvek nestabilne finansije. Uz dobru organizaciju možete čak i to polje stabilizovati.
Posao: Ograničenja koja su postojala se završavaju. Zatvorite priču u kojoj ste toliko dugo nezadovoljni, vreme je za novi poslovni početak. U toku godine vam predstoji veliki napredak koji ćete najviše osetiti tokom leta, kada ćete započeti potpuno novi poslovni angažman. Najava će se desiti već tokom proleća, ali na realizaciju ćete ipak morati da sačekate. Imaćete podršku ljudi na položaju, pa slobodni pokažite svoje potencijale.
Ljubav: Početkom godine shvatate da ste nametnuli sebi okove koji su vas već dugo sputavali. Zakoračili ste u nov emotivni ciklus sigurniji nego ikad, otvoreni za neki nov početak. Ako ste zauzeti, tokom godine ćete sa partnerom imati bolju komunikaciju, a i vratiće vam se emocije koje ste dugo držali pod ključem zbog straha od razočarenja. Nemojte više testirati vašu vezu, sada je vreme da uživate. Manji problem mogu da predsatvljaju novčane prilike tokom aprila, pa bi bilo dobro da napravite zajedničke planove u vezi ulaganja. Ako ste slobodni od februara ulazite u tajnu vezu, koja će do proleća da se razvije u ozbiljnu vezu. Vi ne možete bez prepreka, tako će i ovaj odnos biti pun oscilacija, prekida i pomirenja.
Strelac:
Povlačite crtu i rešavate da u ovoj godini promenite pristup u svim odnosima. Shvatate da samo svojom ozbiljnošću i odgovornošću možete da rešite sve probleme koji su se nagomilali. Neće vam biti lako, samo svojom upornošću ćete uspeti da ostvarite ono što želite.
Posao: Već neko vreme ste živeli u iluzijama, očekivali ste da će nečija obećanja da se ispune. Medjutim, pravo je vreme da se oslonite samo na sebe i svoje potencijale. Nemate podršku ni sa jedne strane, sve zavisi od vas. Poslovna ponuda koja je vezana za inostranastvo vam može vratiti entuzijazam, ali budite svesni da će se realizacija desiti tek u drugom delu godine. Finansijska situacija je i dalje blokirana, stabilizaciju očekujte tek od kraja godine.
Ljubav: Spremni ste da se smirite i posvetite emocijama. Ako ste slobodni od marta meseca vam se udvara neko iz kruga prijatelja, direktan pristup će vam prijati pošto ste se umorili od emotivnih zapetljanih odnosa. Maj mesec će vam biti dinamičan za druženje, izlaske i nova poznanstva. Ako ste zauzeti, ulazite u mirnu fazu. Vaše sumnje su i dalje vezane za neke prošle dogadjaje. Sredinom maja zbog tvrdoglavosti možete opet da se udaljite jedno od drugog. Ako prestanete da prebacujete krivicu, možete do leta ući u najbolji period vaše ljubavi.
Jarac:
Prvi deo godine ćete morati mala zadovoljstva i trenutke opuštanja da zaboravite, energija će vam biti usmerena ka poslu. Planove koje imate držite u tajnosti zato što drugi mogu da iskoriste vaše ideje. Prolazite kroz vrlo čudan period, kada ćete imati potrebu da se povučete od drugih i sagledate svoje izbore na pravi način.
Posao: Poslovne prilike će se otvarati tokom cele godine, ali ćete vi biti neodlučni da zakoračite u nepoznato. Krajem januara pripazite u saobraćaju. Tokom cele godine ćete morati biti oprezni sa papirologijom, posebno ako stavljate svoj potpis na važna dokumenta. Tokom marta i jula će vam se popravljati finansijska situacija. Ako želite da napredujete, moraćete da ulažete u sebe i svoje usavršavanje posebno od kraja godine. Uspeh je siguran posebno za one koji posluju sa inostranstvom.
Ljubav: Tokom godine ćete se povlačiti u sebe, prijaće vam samoća. Od sredine marta vam se otvara prilika za novu ljubav, ali vaše nepoverenje može tu osobu udaljiti od vas. Spustite gard i pokušajte da se prepustite emocijama, do juna ćete imati šanse da započnete vezu koja do kraja godine može da se razvija. Ako ste zauzeti, vaš odnos će zavisti isključivo od vas. Ograničavate sebe, ali i partnera, pa ste stalno na nekoj blagoj distanci. Pustite se, bes koji potiskujete samo vam kvari život. Od leta vam kreće procvat vašeg zajedničkog života uz vaše oslobodjenje od straha da ćete biti ponovo povredjeni.
Vodolija:
Uspešno uplovljavate u promene koje vam donosi ova godina. Pred vama će se stvari tako odvijati da nećete moći da ih kontrolišete, prihvatanjem promena u svim oblastima života napravićete sebi prostor za dobre i kvalitetne izbore.
Posao: Nestabilna finansijska situacija se nastavlja, vi jednostavno ne znate gde vam novac odlazi. Bilo bi dobro da zapisujete svoje troškove i da napravite finansijski plan od kojeg nećete odstupati. Na vašem radnom mestu su nastupile velike promene i vi ćete već od proleća moći da pokažete koliko ste sposobni, ostavljate iza sebe sve one koji su vam radili iza ledja. Neće vas držati mesto, pa ćete dosta vremena provodite na putovanjima i poslovima koji nisu vezani za kancelariju. Psihički ćete se bolje osećati i to će do kraja godine da utiče pozitivno na vašu karijeru.
Ljubav: Početak Nove godine će na vas uticati da okrenete list, bićete skloni impulsivnim reakcijama i direktno ćete izneti kritiku na ponašanje partnera. Borbu koju ste vodili u sebi sada će isplivati na videlo, ali to može samo popraviti vaš odnos, partner se može u prvom momentu povući, ali do proleća ulazite u stabilan period vašeg odnosa. Ako ste slobodni od aprila poznanstvo sa mladjom osobom će vam pokreniti emocije. Ali tek od leta ćete shvatiti šta je prava ljubav, kada budete upoznali vrlo harizmatičnu, uspešnu osobu koja će vas odmah osvojiti, pa će vaša čuvena sloboda koju tako voleti ostati prošlost.
Ribe:
U narednoj godini moraćete da postavite sebi jasne ciljeve, inače će vas konfuzija u kojoj ste odvući od uspeha i realizacije na svim poljima. Imajte pred sobom uvek svoj kompas i pratite svoje želje, ako budete imali jasan fokus, do kraja godine vas očekuje veliki uspeh, posebno na emotivnom planu.
Posao: Guši vas pritisak na poslu, ne razumete svoje poslovno okruženje, pa bi najradije da promenite radno mesto. Za promene ćete morati da sačekate drugi deo godine. Situacija u kojoj se nalazite nije loša koliko vama lično ne prija. Do leta ćete morati da se disciplinujete, stalno ćete biti na oku ljudi koji žele da vas sapletu. Imaćete podršku uticajnih ljudi od leta će vam se otvoriti dobre opcije za one koji saradjuju sa stranim firmama. Finansijska situacija se značajno popravlja, pa ćete ostaviti iza sebe dugove.
Ljubav: Od februara vam se pokreću pitanja na emotivnom planu, jedan poziv iz prošlosti će vas potpuno izbaciti iz ritma. Bićete nejasni sebi, a i okolina neće znati kako da se postavi prema vama. Tajna veza je izvesna u ovom periodu, ali zbog vaše emotivne nestabilnosti je bolje da izbegnete zamršene odnose. Početkom maja se pokreće nova romantična priča u vašem životu, nemojte se povlačiti i bežati od ljubavi, ova veza se može završiti brakom. Ako ste zauzeti partnerski odnos trpi zbog vašeg posla i obaveza, pa ćete tek od jeseni moći da se posvetite jedno drugom. Svadje oko sitnica neće uzdrmati vaš odnos, koji će u ovoj godini biti stabilniji nego ikad. Mnoge Ribe će se odlučiti na brak od jeseni.
Objavljeno u novogodišnjem izdanju časopisa Hello.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime