„HILL HOTEL“ URADIO MAPU TURISTIČKIH MESTA U JAGODINI, U PONUDI SJAJAN AKVA PARK PROMO!

0

Jedan od najlepših srpskih hotela i dobitnik Nagrade za izvrsnost Booking.com tima, „Hill hotel“ u Jagodini objavio je nešto novo za svoje klijente. Naime, Hill je izbacio mapu Jagodine i svih turističkih mesta u ovom gradu. Na karti oni mogu videti puteve oko Jagodine, kao i sve jagodinske ulice kojima se dolazi do akva parka, Muzeja naivne umetnosti, Muzeja voštanih figura, izletišta Đurđevo brdo, ZOO vrta, spomenika Kneginji Milici, škola u Jagodini, Fakulteta Pedagoških nauka i drugih destinacija koje zanimaju posetioce.

13
Saša Milojević, glavni menadžer „Hill hotela“
17
Turistička mapa Jagodine

„Štampamo turističke karte koje našim gostima mnogo pomažu kako bi znali gde šta mogu da vide i kako da stignu do tih mesta. To njima mnogo znači. Stavili smo akcenat na turizam, jer ove godine je lepo vreme i postoji velika potreba za tim. Imamo odlične Akva park pakete. Paketna ponuda uključuje boravak na bazi polupansiona (doručak i večera), celodnevne ulaznice za Aqua park, korišćenje hotelskog Wellness & Spa centra, poklon iznenađenja za goste, osiguranje gostiju“ kaže glavni menadžer Hill hotela Saša Milojević.

 

AKVA PARK PROMO:

2 noćenja – 3 dana kupanja u Aqua parku
Hotel Hill****
već od 34 € / po osobi dnevno (dvokrevetna soba sa klimom i balkonom)

4 noćenja – 5 dana kupanja u Aqua parku
Hotel Hill****
već od 30 € / po osobi dnevno (dvokrevetna soba sa klimom i balkonom)

6 noćenja – 7 dana kupanja u Aqua parku
Hotel Hill****
već od 26 € / po osobi dnevno (dvokrevetna soba sa klimom i balkonom)

16
Jedinstvena pijaceta Hill hotela

Hill hotel dobio je Nagradu za recenziju gostiju u 2014. od strane Booking.com tima.

„Komentari gostiju su nam dragoceni. Od svakog komentara bilo pozitivnog ili negativnog, mi imamo temu koju odmah rešavamo. Hotel je živ organizam koji se stalno menja i prati. Posebno nam je zadovoljstvo kada nam gosti koji putuju po svetu, kažu da se osećaju kao u nekom evropskom gradu i da smo u Hill- u uspeli da održimo duh sveta.“ dodao je Milojević.

Kompletnu ponudu Hill hotela možete pogledati ovde.

Prethodni tekstVEČERAS „VASA NA TAJNOM ZADATKU“
Sledeći tekstZAPISI IZ PRIZEMLJA: GRAĐANSKA NEPOSLUŠNOST

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime