HILL HOTEL dobitnik nagrade – Booking.com guest review Award

0
Hill Hotel iz Jagodine je ovogodišnji dobitnik „Booking.com Guest Review Award“ za 2018. godinu. Tim povodom u zvaničnom obraćanju hotelu James Waters, Potpredsednik Servisa podrške za partnere i korisnike Booking.com zahvalio se menadžmentu jagodinskog hotela na izuzetnom radu.
„Sjajna recenzija je zahvalnica koju ceo svet vidi, a 2018. godine ste zadivili svoje goste u tolikoj meri da su vam se zahvaljivali iznova i iznova. Zato je ocena vašeg objekta sada jedna od najviših na Booking.com veb sajtu. Stoga nam je čast da vam dodelimo nagradu „Booking.com Guest Review Award“ za 2018. godinu. Svi mi u kompaniji Booking.com vam srdačno čestitamo. Nagrada „Booking.com Guest Review Award“ nije mala stvar. Stvaranje tako neverovatnog iskustva za goste je rezultat posvećenosti, strasti i dosta vrednog rada. Ponosni smo što ste naš partner, i baš kao i vaši mnogobrojni zadovoljni gosti, želimo najiskrenije da vam se zahvalimo“ rekao je u zvaničnom obraćanju Waters.
Hill Hotel uspešno posluje od 2012. godine i nalazi se u najlepšem delu Jagodine okružen zelenilom gradskog parka „Potok“ i poznatim Aqua parkom, dok su u neposrednoj blizini ZOO, Muzej voštanih figura i Vivo shopping park.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime