HAPŠENJE MILOŠA STOJKOVIĆA ZBOG INCIDENTA NA TRIBINI JAHJAGE?

0

Prištinske vlasti izdale su nalog za privođenje Miloša Stojkovića, predsednika Koalicije raseljenih lica sa KiM, a Stojković se tereti na osnovu prijave lokalnog funkcionera iz Tačijeve partije Arbera Enimija, savetnika srpskog gradonačelnika u opštini Klokot, navodi portal Komentar press.

Prema navodima ovog portala, Stojković je potvrdio ovu informaciju i obavestio je nadležne u Kancelariji za KiM.

– Srpski gradonačelnik u opštini Klokot u saradnji sa Albancima služi se svim sredstvima da zaustavi moju borbu za povratak Srba u kosovsko pomoravlje i povratak njihove imovine. Obavestio sam kabinet Marka Đurića i za sada nisam dobio konkretan odgovor, naveo je Stojković.

Prema pisanju portala Komentar.press, Stojković je meta prištinskih vlasti zato što je prekinuo promociju knjige Atifete Jahjage u Beogradu u Centru za kulturnu dekontaminaciju, u kojoj su Srbi opisivani kao silovatelji albanskih žena.

Prema navodima ovog medija, Marko Đurić na ovu temu nije odgovorio na SMS poruku, a prema nezvaničnim inormacijama, iz Kancelarije za KiM već reagovali na ovaj problem, i da očekuju da će Stojković moći mirno da se kreće na teritoriji južne srpske pokrajine.

Podsetimo, Stojković je kao lični prijatelj Aleksisa Ciprasa obzbedio Ciprasovu podršku u političkoj borbi Srba na KiM o čemu su pisali brojni mediji u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime