HAOS U DESPOTOVCU OKO POTPISA RUDARA LISTI SNS

0

Po objavljivanju tekstova DESPOTOVAC: SNS IZVEO CELU SMENU RUDARA DA POTPIŠU LISTU i NIKOLA NIKOLIĆ(SNS): IZVOĐENJE SMENE RUDARA JE LAŽ oglasio se jedan od radnika Senjskog rudnika Branislav Dumitrović koji tvrdi da su rudari juče zaista izvođeni iz jame kako bi dali podršku Srpskoj naprednoj stranci.

„Iz jame su izlazili rudari tokom celog prepodneva, neki se nisu ni vraćali u jamu. Neke od njih sam sretao u 9 kako silaze u jamu, a već je odavno trebalo da su u njoj. Ljudi su morali da potpišu iz straha, neki od najjačih nisu, ali teško je boriti se protiv onih koji su nadležni i koji su vlast. Potpisivali su u prostorijama mesne zajednice koja se nalazi na oko 200 metara od rudnika. Oni koji nemaju rešenje za stalno naravno da su potpisali kao i onaj ko ima zdravstvene probleme, a šetali su ga s jednog radnog mesta na drugo“ kaže Dumitrović koji radi kao magacioner eksploziva.

U Despotovcu se podigla velika bura oko, kako je prvo objavio Izborni štab SDS – DS izvođenja rudara iz jame kako bi potpisali listu SNS, što je predsednik OO ove stranke Nikola Nikolić odlučno demantovao.

foto arhiva

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime