GRIP OBORIO JAGODINCE

0

FK Jagodina obaveštava javnost, da zbog epidemije gripa koja je proglašena u Jagodini, kao i bolesti polovine igrača FK Jagodina, zvanično zatraženo od komesara JSL Srbije odlaganje utakmice 19. kola protiv FK „Vojvodina“ koja treba da se igra 14.03.2015 godine u Novom Sadu.

Takođe, je zatraženo od komesara za takmičenje Kupa na teritoriji FSS i odlaganje polufinalne utakmice Kupa Srbije protiv FK „Partizan“ koja treba da se igra 18.03.2015 godine u Beogradu.

-Ova utakmica za nas dolazi u nezgodnom trenutku zato što imamo dosta boolesnih igrača. Grip je oborio pola tima i postoji mogućnost da od nadelžnih organa tražimo odlaganje utakmice. Nismo, medjutim, još uvek doneli konačnu odluku po tom pitanju jer sve zavisi od zdravstvenog stanja tih igrača, ističe na počegtku razgovora Simo Krunić.

O kojim igračimaje reč?

-Ne bih licitirao oko imena. Reč je o pet standradnih prvotimaca: dva napada. dva ihgrača sredine terena i jedan odbranbeni igrač. Neki su na putu da se oporave od gipa a neki su tek sada u početnoj fazi bolesti. Ponavljam, ukoliko se zdarvstevnio stanje ne poboljša tražićemo odlaganje.

Vojvodina je ekipe koja se bori za treće mesto, kakva su vaša očekivanja ukoliko ipak bude utakmice u Novom Sadu?

-Vojvodina je imala priliku da bude plasirana još više. Imaju mlade igrače, na svom terenu igraju zaista odličlno. Oni su favoriti, ali mi se ne bojimo nikoga. Ja verujem u svoje igrače. Svi koji budu igrali u Novom Sadu znam da će dati svaj maksimum.

Kakav je plan za utakmicu u Novom Sadu?

-Pokušaćemo da odigramo agresivno, čvrsto i borbeno. Moramo da imamo dosta izmena. Očekujem da igrači koji će prvi put istrčati na teren ovog proleća moraće da se uklope na najbiolji mogući način i da igraju onako kako to od njih očekujem: a to je borbena i požrtvovana igra svih 90 minuta. Rezultat zavisi od mnogih stvari.

Na koga osim bolesnih igrača ne možete da računate?

-Sigurno će utakmicu u novom sadu propustiuti Vuk Mitošević, koji je ,,pocrveneo“ posle utakmice sa Zvezdom i Danijel Mihajlović koji je na Čairu zaradio četvrti žuti karton i moraće da propusti utakmicu sa Vojovdinom, zaključuje Simio Krunić.

Z.M.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime