GOŠIĆ: NISMO POKLEKLI

0

U zaostaloj utakmici 19.kola fudbalskog šampiona Superlige Srbije Jagodina će se u Novom Pazaru sastati sa istoimenom ekipom, uoči susreta koji je važan i za jedan i za drugi tim jagodinski superligaš održao je pres konferenciju. Govorili su šef Stručnog štaba Miljojko Gošić i prvotimac Miloš Deletić.

– Od 15. juna pa do ovog trenutka nismo posustali, nismo pokleli da li to nekom godi ili ne godi nije u nama probuđen nikakav inat, već časno i pošteno radimo ovaj posao ovde svi u klubu u uslovima u kojima smo trenutno, branimo reputaciju ovoga kluba na pravi način, u prvi plan ističemo fudbalere bez obzira, tih deset nerešenih rezultata ne pokazuju nemoć već po meni pokazuju jednu konstantost i onja če sigurno u jednom trenutku kada ovi momci budu zajednički prošli pripreme biti u plusu i prelomiti u poyitivnom smislu. Što se tiče utakmice sa Novim Pazarom, poštujemo domaćina i jednu fudbalsku sportsku atmosferu koja se uvek iznosi na teren Novog Pazara, to je jedna posebna energija, ali naši momci imaju dodatnu inspiraciju da u takvim utakmicama se izdignu i da odigraju najbolje, igrali smo bolje u gostima osim prava četiri kola tako da idemo sa malo osveženim timom, sutra ćemo se pred utakmicu odlučiti za tim ali potpuno verujem u ovaj tim i u ostvarenju naših ciljeva i siuguran sam da će i sutra dati sve od sebe. Ako tako budu uradili, a hoće biće to dobra fudbalska priča i mislim da možemo napraviti dobar rezultat u Novom Pazaru. – izjavio je šef Stručnog štaba Miljojko Gošić.

– Svesni smo da gostujemo jednom timu koji igra dugi niz godina jako dobro kod kuće, imaju jedan iskusan tim i može se reći da igraju nasve ili ništa. Mi imamo imperativ da pružimo dobre partije kao što smo ih pružili u prethodnih par utakmica i da stremimo ka onom cilju koji je zacrtan još na početku sezone a to je sredina tabele. – Izjavio je prvotimac Jagodine Miloš Deletić.

Prethodni tekstZAPALJEN AUTO ZAMENICE TUŽIOCA U JAGODINI
Sledeći tekstMALA CENTRALA: KOMBINOVANJE S LAKIJEM

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime