GORAN MILANOVIĆ: KLUB ĆE POKRITI TROŠKOVE LEČENJA SRĐANA RISTIĆA, NIŠTA NE ZATAŠKAVAMO

0

Igrač FK Jagodina, Srđan Ristić (24) je na utakmici protiv Kolubare zadobio tešku povredu i odstranjen mu je bubreg. Sindikat profesionalih fudbalera “Nezavisnost” optužio je FK Jagodina na čelu sa predsednikom Goranom Milanovićem da su pokušali da zataškaju slučaj „jer igraču nisu plaćali socijalno i zdravstveno osiguranje i nije imao zdravstvenu knjižicu“. Milanović je odbacio ove optužbe.

srdjan ristic„Srđan Ristić je potpisao profesionalni ugovor 3.avgusta, dakle pre manje od mesec dana. Nije nepoznanica da je FK Jagodina u lošem finansijkom stanju i da nam je račun u blokadi. Zbog te blokade mi ne možemo da plaćamo obaveze i bar 100.000 radnika u Srbiji u ovom trenutku je u sličnoj situaciji. Ništa mi nismo zataškavali niti nas je iko išta pitao, dok se u medijima nisu pojavili navodi sindikata „Nezavisnost“ koji mene lično već pet, šest godina napadaju jer ne funkcionišem po sistemu kako njima odgovara. Ristić je sada stabilno, juče sam ga obišao u Kragujevcu, i sam je začuđen hajkom koja se vodi. Dakle, posle udarca, ništa nije ukazivalo da je njegovo stanje loše. Dečko je namestio gol koji smo dali, nije bilo nikakvih znakova da se nešto dešava, naši lekari su bili tu. On je otišao sa ekipom kući i tek u toku noći, skoro 12 sati posle utakmice njemu je pozlilo. Hitno je prebačen za Kragujevac. Klub će platiti sve troškove njegovog lečenja“ kaže za Infocentralu predsednik FK Jagodina, Goran Milanović.

Kako Milanović kaže, situacija koja se dogodila dešava se izuzetno retko, ali je klub odreagovao na najbolji mogući način. Srđan Ristić nije mogao da se javi na telefon jer se zamara dok govori, ali nam je u poruci objasnio da je najgore prošlo.

„Operacija je uspešno završena, najgore je prošlo, oporavljam se polako. Sve ide po planu, očekujem da kroz nekoliko dana izađem iz bolnice. Ne krivim klub, živim u Jagodini i FK Jagodina doživaljavam kao svoj klub, siguran sam da će klub pokriti troškove lečenja“ napisao je fudbaler.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime