GO Zajedno Jagodina – Da li su penzioneri Jagodine građani drugog reda?

0

Povodom izjave potpredsednika Partije ujedinjenih penzionera i proletara Srbije (PUPS) – Solidarnost i pravda Stefana Krkobabića koji je danas rekao da penzioneri u Beogradu treba da dobiju i 13. penziju i da je ubeđen da gradski budžet to može da podnese, oglasili su se predstavnici jagodinskog odbora stranke Zajedno.

„Da li su penzioneri Jagodine građani drugog reda? Nakon što smo doživeli da su deca iz gradova širom Srbije ostala uskraćena za novčanu pomoć, dok su deca iz Beograda dobila po 6000 dinara, sada se dikskriminacija prenosi i na najstarije sugrađane.
Imamo jasnu poruku od strane vladajuće koalicije, da su ovoj vlasti mnogo bitniji penzioneri iz Beograda od penzionera iz drugih gradova Srbije. Diskriminacija građana Srbije koji nisu iz Beograda se nastavlja. Naime, potpredsednik „Partije ujedinjenih penzionera i proletera Srbije (PUPS) – Solidarnost i pravda“ Stefan Krkobabić izjavio je da penzioneri u Beogradu treba da dobiju i trinaestu penziju i da je ubeđen da gradski budžet to može da podnese. Velika „briga za najmlađe i briga za najstarije“ koje vladajuća koalicija zagovara kao svoje prioritete, izgleda završava na obodima Beograda.
Ovo je dokaz da postoji jasna diskriminacija dece i penzionera koji žive u drugim gradovima Srbije u odnosu na one iz Beograda. Ukoliko se ovo obećanje u Beogradu obistini, Gradski odbor stranke Zajedno Jagodina će tražiti da i penzioneri u Jagodini i celom Pomoravlju, dobiju trinaestu penziju i na taj način osete da su i oni ravnopravni građani zemlje u kojoj žive“ navodi u saopštenju GO Zajedno Jagodina.

Prethodni tekstPalma krajem maja vodi 1200 ljudi u Hanioti u Grčkoj
Sledeći tekstAktivisti upali u požeški azil koji eutanazira hiljade pasa i oslobodili ih, deo poveli sa sobom

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime