GO Narodne stranke u Jagodini podržaće kandidaturu Miroslava Aleksića za predsednika stranke

0

Gradski odbor Narodne stranke u Jagodini podržaće kandidaturu Miroslava Aleksića za predsednika ove stranke.

„Gradski odbor u Jagodini, zajedno sa još 87 opštinskih i gradskih odbora Narodne stranke širom Srbije, odlučno je zatražio zakazivanje Skupštine stranke radi izbora novog rukovodstva.

Mi, kao Gradski odbor u Jagodini, sa zadovoljstvom podržavamo kandidaturu Miroslava Aleksića za predsednika Narodne stranke na nadolazećoj Skupštini zakazanoj za 22.10.2023. godine.

Narodna stranka je dužna da obezbedi demokratski proces unutar stranke i omogući članstvu da izabere svoje novo rukovodstvo. Verujemo da je Miroslav Aleksić iskusan i posvećen lider, sposoban da vodi stranku u skladu sa principima koje Narodna stranka zastupa.

Naša podrška Aleksiću odražava široku podršku i poverenje koje ima unutar našeg lokalnog odbora. Verujemo da će njegovo vođstvo doneti novu energiju i viziju stranci, te da će dalje unaprediti našu političku platformu.

Očekujemo da će Skupština stranke biti održana u atmosferi demokratije, dijaloga i uzajamnog poštovanja. Spremni smo da aktivno učestvujemo u ovom procesu i da doprinesemo izgradnji snažne i ujedinjene Narodne stranke.

Zahvaljujemo se svim članovima i simpatizerima na dosadašnjoj podršci i pozivamo sve članove stranke da se pridruže u izboru novog rukovodstva na Skupštini 22.10.2023. godine“ navodi GO Narodne stranke u Jagodini.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da ako u toj stranci postoji razmimoilaženje, onda je reč o razlikama u politici koju bi stranka trebalo da vodi, i to prvenstveno u politici u vezi sa Kosovom i Metohijom i evropskim integracijama.

„Na izbornoj skupštini Narodne stranke, zakazanoj za 22. oktobar, kandidovaću politiku usvojenu poslednjoj sednici Glavnog odbora stranke, a to znači ne samo odbacivanje ’francusko-nemačkog’ plana za nezavisnost ’Kosova’, nego i da se Narodna stranka više neće zalagati da Srbija postane članica EU ako taj plan zvanično postane deo evropskog pristupnog procesa, što bi moglo da se dogodi već u septembru ili oktobru“, rekao je Jeremić televiziji Nova S.

Prethodni tekstU Fabrici vode u Ribaru zabeležena najveća potrošnja ikad
Sledeći tekstJeremić: Sve je očiglednije da protesti nisu doneli ono čemu su se građani nadali kada su u velikom broju izašli na ulice

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime