GAŠENJE ANALOGNOG SIGNALA U JAGODINI 1.JUNA!

0

Analogni signal u Jagodini biće isključen 1.juna. Potpuno gašenje analognog servisa izvršiće se do 17. juna 2015. godine. Starom (analognom) televizoru koji ima SCART ulaz, potreban je digitalni prijemik za praćenje programa digitalne televizije. U radnji „Crveni Džin Solutions“ možete kupiti uređaj koji vam je potreban kako biste mogli da gledate televiziju a UGRADNJA JE BESPLATNA. Za sve informacije pozovite 063 200 137

crveni dzin„Svako ko kupi ovaj uređaj ili naruči telefonom ili putem interneta, imaće besptanu isporuku i ugradnju nevezano da li se nalazi u Jagodini ili okolnim selima. Evo kojim putem će radnici „Džina“ ići i ugrađivati aparate, najavljuje Saša Milojević.

Ponedeljkom

Trnava, Dragocvet, Šantarovac, Šuljkovac, Bunar, Vrba, Belica

Utorkom

Ribare , Rakitovo , Končarevo , Mijatovac , Glogovac , Mali Popović , Veliki Popović , Duboka , Rajkinac , Bogava , Balajnac

Sredom

Voljavče, Račnik, Bagradan, Lovci, Strižilo, Miloševo, Ribnik, Bukovce, Novo i Staro Laniste, Kočino selo

Četvrtkom

Vinorača , Medjureč , Lozovik , Deonica , Siokovac , Crnče , Štiplje

Petkom

Majur, Kolonija, Leštar, Glavinci, Bresje, Kolare, Loćika, Tečić, Vukmanovac , Dragoševac , Rekovac , Belušić

4

Usluga ugradnje i dovoženja do kuće uređaja koji je neophodan za digitalizaciju najviše je potrebna domaćinatsvima u selima. Pojedina domaćinstva imaju po dva, tri televizora i za svaki televizor u kući je potreban ovaj uređaj.

U „Dzin solutions“ u Jagodini na AKCIJI su i televizori koji već imaju ugrađen set ap boks i kojima nije pptreban dodatni uređaj. Njihova cena je 29.990 dinara.

Pozovite i

Adresa
Radmila Đorđevića 2/20
35000 Jagodina, Srbija

 

Prethodni tekstKO IMA PRAVO NA DEČJI DODATAK? KOMPLETNO OBJAŠNJENJE
Sledeći tekstNOVI KONCEPT WELLNESS-A ZA DRUŽENJE, RELAX, PRIPREMU ILI ODMOR POSLE VAŽNIH DATUMA! VIDEO

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime