DUBINSKO PROFESIONALNO PRANJE ZA POTPUNO ČIST DOM I ZDRAV ŽIVOT

1

Proleće je idealno doba kada je našem domu potrebno dubinsko čišćenje posle zimskih meseci. „Dubinsko čišćenje Petrović“ po izuzetno povoljnim cenama nudi profesionalno čišćenje i pranje svih mebliranih komada nameštaja, automobila i tapaciranih komada, tepiha itd. Dubinsko čišćenje je potrebno svakom domu, posebno onim kućama u kojima stanuju osobe sklone alergijama i domovima gde žive kućni ljubimci.

„Koristimo isključivo profesionalne mašine marke Karher za koje je Kirbi amaterska mašina za kućnu upotrebu. Dubinsko čišćenje podrazumeva pranje i mebla i sunđera koji se nalazi unutra, mašina ide 6 cm u dubinu najviše. Ukoliko čistimo dušeke za spavanje, onda s jedne strane 6 cm i s druge isti toliko, daje kompletnu čistoću i dezinfekciju. Sva prljavšina se skuplja unutar sunđera i zato je važno dubinsko čišćenje. Pranje tepiha u pojedinim perionica je vrlo diskutabilno zbog toga što se u perionicama tretira i juta koja se nalazi s druge strane tepiha, a ona se teško suši i usmrdi se“ kaže Vladimir Petrović.

12
Pre čišćenja
13
Posle čišćenja

 

 

 

 

 

 

 

Dubinsko čišćenje podrazumeva pranje na licu mesta, nema iznošenja tepiha. Garniture se suše za najviše jedan dan.

15„Veoma su važna i sredstva koja se koriste za pranje, mi koristimo nemačka i američka sredstva za pranje koja tretiraju grinje i koja su antibakterijska. To je veoma važno. U stanovima u kojima žive psi i mačke uspešno otklanjamo dlake i mirise. Dubinsko čišćenje je u inostranstvu normalno, to rade specijalizovane uslužne radnje i spada u normalno održavanje kuće na šest meseci. Jorgane i jastuke takođe možemo dubinski čistiti. Skidanje fleka je veoma uspešno“

Za korišćenje ove profesionalne mašine i sredstava za čišćenje, potrebno je dobiti licencu što „Dubinsko čišćenje Petrović“ ima.

„Pranjem automobila u perionicama, posebno brzo pranje, je veoma površno. Dubinsko pranje sedišta tu ne ulazi i moguće je jedino sa profesiolanim mašinama za pranje. Takođe peremo i autobuse što podrazumeva poseban tretman. Naši klijenti su prevoznici koji prevoze izbeglice i koji imaju veliki protok mušterija. Tu je neophodno dubinsko pranje“ kaže Vladimir.

„Dubinsko pranje Petrović“ ima svoju fejsbuk stranu OVDE a broj telefona 060 4643013.

POPULARNE CENE

Automobil od 1.500 din

Garnitura 1.200 do 1.500

Tepisi 100 din po kvadratu, 120 čupavi i vuneni

Francuski ležaj sa sopstvenim dušekom 1.000 din

Dečji dušek 400 din

 

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime