Društvo učitelja Jagodine organizuje 35. Zimske susrete učitelja

0

Društvo učitelja Jagodina u saradnji sa Savezom učitelja Republike Srbije organizuje tradicionalne 35. Zimske susrete učitelja Republike Srbije kojima će prisustvovati oko 220 učitelja, predmetnih nastavnika, stručnih saradnika i direktora osnovnih škola sa teritorije Jagodine, Despotovca, Svilajnca, Rekovca, Ćuprije, Kragujevca i Smederevske Palanke.
Ovogodišnji susreti će se organizovati kao Dan stručnog usavršavanja u kome će se realizovati osam različitih programa stručnog usavršavanja kojima će biti obuhvaćene sve četiri nastavničke kompetencije. Prisutni učesnici će biti u mogućnosti da sa ponuđene liste izaberu i pohađaju jedan program koji najviše odgovara njihovim trenutnim prioritetima, potrebama i interesovanjima, u skladu sa ličnim planom profesonalnog razvoja. Seminarima će prethoditi izložba udžbenika više izdavačkih kuća.
Susreti će se održati u nedelju, 23. februara 2019. godine, u vremenu od 09.30 do 18.00 časova u OŠ „Ljubiša Urošević“ u Ribaru, koja je domaćin ovog značajnog događaja po četvrti put za redom.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime