DRULIĆ SUTRA IDE KUĆI

0

Direktor Opšte bolnice u Ćupriji Marko Ilić izjavio je da će bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Goran Drulić, koji je 11. novembra povređen u saobraćajnoj nesreći, biti otpušten sutra kući.

„Razgovarao sam sa njegovim ordinirajućim hirurgom Željkom Obradovićem, Drulić je sasvim u redu i sutra će biti otpušten sa odelenja“, dodao je Ilić.

Drulić je juče i preko vikenda bio u redu u sutra je redovan otpust kući, ponovio je

Ilić i dodao da će bivši fudbaler kontrolu obavljati po potrebi, pretpostavlja se da će ići kod svog hirurga, ili će izabrati neku drugu ustanovu.

„Bitno je da je sve završeno kako treba i bez komplikacija“, rekao je Ilić.

Drulić je imao povredu trbuha i trbušnih organa.

„U Opštu bolnicu Ćuprija Drulić je dovezen sanitetom Službe hitne pomoći Paraćina. Posle dijagnostikovanja, oko 22 sata 11.novembra je uvežen u operacinu salu“, rekao je ranije Ilić Tanjugu.

Portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić, izjavila je Tanjugu, da se nezgoda dogodila 11.novembra oko 19,15 sati na autoputu Boegrad – Niš kod Paraćina.

„Putničko vozilo negotinskih registarskih oznaka, koje se kretala prema Beogradu, sustiglo je teretno vozilo, koje se kretalo istom trakom i udarilo u njega.

Vozač putničkog automobila G.D (37) je sa teškim telesnim povredama hospitalizovan u Opštoj bolnici u Ćupriji“, rekla je Cvetić.

Tanjug

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime