Rešenje za e-fakturisanje koje će vam pomoći da ispunite uslove, e-Invoices Online

0

Svakom preduzeću je potrebno fakturisanje. e-Invoices Online ima rešenje za sve što je malim i velikim preduzećima potrebno u sledećih nekoliko meseci pred dolazak novog zakona o e-fakturisanju.

E-fakturisanje na teritoriji Srbije

Od 1. Januara 2023 i javne i privatne kompanije moraće da koriste elektronske fakture u skladu sa novim zakonom o elektrojnskoj trgovini Srbije. Uredba nalaže preduzećima da pređu sa papirnih na elektronske fakture kako bi se povećala korporativnost, transparentnost i pojednostavila naplata PDV-a. Pored novih propisa, preduzeća moraju da pređu na elektronsko fakturisanje iz drugih razloga. Softver za e-fakturisanje nije neophodan samo za usaglašenost sa propisima, on takođe poboljšava efikasnost računovodstva Vaše kompanije, štedeći vam vreme i novac. To je, takođe, tehnika oslobađanja od odgovornosti, jer se neravnoteže dobavljača mogu brzo rešiti.

Prelazak na e-fakture je neophodan od 1.1.2023, najbolje rešenje za vas je e-invoices.online

Sve što e-Invoices Online može uraditi

Možete kreirati e-fakture, slati ih i primati sa SEF-a, i na kraju ih arhivirati. Prethodno navedeno su najjednostavnije funkcije suluga elektronskog fakturisanja.

Kako bi ceo proces elektornskog fakturisanja učinili lakšim i bržim, rešenje e-invoices Online upravlja svim ovim fazama i daje Vam prostup dodatnim funkcijama.

Kreirajte e-fakturu unošenjem potrebnih podataka za obračun na jednoj stranici. Prateći jednostavan formular, možete brzo kreirati legalne e-fakture. Nekoliko ključnih funkcija programa ubrzava proces izgradnje. E-fakturisanje je najjednostavnije moguće zbog automatskog obračuna PDV-a, registracija aritkala koje se lako unose, i automatskog popunjavanja informacija.

Pored elektronskog fakturisanja preko veb-a, možete dodatno pojednostaviti proces fakturisanja povezivanjem postojećeg računovodstvenog softvera (ako ga imate) sa uslugom e-invoices Online. Povezivanjem Vašeg ERP-a sa drugim računovodstvenim programom, možete slati i primati elektronske fakture direktrno u svom ERP-u. Pored toga, sve elektronske fakture su arhivirane radi lakšeg pristupa. e-Invoices Online dozvoljava slanje e-faktura, pored SEF-a, i na Peppol mrežu. Peppol je globalna mreža koja omogućava oragnizacijama da bezbedno razmenjuju elektronska dokumenta, uključujući elektronske fakture, sa ostalim kompanijma registrovanim na Peppol mreži.

Prilikom povezivanja ERP-a sa uslugom elektronskog fakturisanja, neke kompanije mogu naići na probleme zbog zastarelog ERP koda ili zato što ne mogu da kontaktiraju prodavca softvera da napravi neophodne izmene. Rešenje za ovakvu situaciju ima e-Invoices Online. Bez obzira na prepreke na koje nailazi, ova inovativna tehnologija omogućava svakome da poveže svoj ERP sa elektronskim fakturisanjem. 

Zaključno, neke kompanije mogu povezati njihov ERP sistem, ali im je potrebno specijalizovanije rešenje jer je njihovo e-fakturisanje skuplje i zbog toga što e-fakture moraju uneti u drugačijem formatu ili specifičnom tipu podataka. Electronic Invoicing Online nudi specijalizovane elektronske fakture za ove kompanije.

Alt text: Infografički prikaz funkcija the e-Invoices Online programa i dostupne opcije e-fakturisanja

Šta Vam je još potrebno za e-fakturisanje?

Ukratko, kakve god da su vaše potrebe za elektronskim fakturama, e-Invoices Online  nudi idealno rešenje. Bilo da Vam je potrebno rešenje vezano za veb, povezivanje sa vašim ERP sistemom, ili razvoj prilagođenih usluga, e-Invoices Online ima sve što vam je potrebno. Istina je da je potrebno nekoliko složenih sistema da bi se uskladili sa e-fakturisanjem koje je propisala vlada. Da biste osigurali usaglašenost sa propisima i sigurnost, potreban Vam je autoritet od poverenja koji može upravljati čitavam procesom. E-fakturisanje je prednost koja vam pomaže da uštedite novac kako biste ga iskoristili na važnije stvari. Krajnji rok, 1. Januar 2023., se brzo približava, pa ako niste isprobali e-Invoices Online, provajdera usluga elektronskog fakturisanja, sada je vreme. Možete, takođe, isprobati besplatnu demo verziju dostupnu na sajtu pre nego što se odlučite za kupovinu.

Odabirom pouzdanog provajdera e-fakturisanja danas, pripremate vaše preduzeće za e-fakturisanje i promene u Januaru. Dopustite da e-Invoices Online rešava vaše regulatorne potrebe i potrebe naplate kako biste se fokusirali da ono što je najvažnije.

Prethodni tekstResavica oglasila nabavku struje za sledeću godinu
Sledeći tekst60 GODINA OD OTKRIVANJA RESAVSKE PEĆINE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime