dr sc.med. MAJA JEVĐEVIĆ MEĐU LIDERIMA U ANTI-AGING MEDICINI

1

Iza doktorke Maje Jevđević (Centar zdravlja i lepote „Glamour“) je izuzetno uspešna godina. Ne samo da je stručnjak u vrhu estetske medicine u ovom delu Srbije i da je sve traženije od Pomoravlja do Beograda, ona je pre nedelju dana odbranila i doktorsku disertaciju.

2

„Zadovoljna sam. Iza mene jeste uspešna godina, prvenstveno na porodičnom a zatim i na poslovnom planu. Mogu reći da sam ove jeseni posetila najvažnije evropske kongresne o antiejdžingu (anti-aging) i donela dosta novina koje već uveliko primenjujem. Jedna od njih je podmlađivanje dekoltea i grudi. To je novina koja je već postala izuzetno tražena i predstavlja kombinaciju PRP metode, odnosno podmlađivanja sopstvenom krvnom plazmom i hijaluronskim filerima, da bi se dobio jedan lep lifting grudi kao i jaka revitalizacija dekoltea“ kaže dr sc.med. Maja Jevđević.

U Centru zdravlja i lepote „Glamour“ u Paraćinu uspešno se radi i podmađivanje kože ruku.

„Na anti-aging kongresu u Parizu bilo je lepih primera podmlađivanja lica u različitim starosnim dobima. Videli smo pacijente između 20 i 40 godina, između 40 i 60 i posle 60. godine života u kombinaciji različitih procedura na jednom mestu. Kombinuju se hijaluronski fileri, botoks, podmlađivanje faktorom rasta savremen koncept i pristup mezoniti uz podrazmevanu intenzivnu negu kože hemijskim pilinzima i mezoterapijom“ dodaje dr sc.med. Maja Jevđević.

Pregled, konsultacije i intervencije možete zakazati na broj 035 56 55 57. Na njihovoj strani Glamour možete pogledati i ostale intervencije i cene.

Prethodni tekst„ČIKAŠKE PERVERZIJE“ U JAGODINI, NAJAVLJUJE LONG PLAY
Sledeći tekstJOGA UTORKOM I ČETVRTKOM OD 21 SAT

1 KOMENTAR

  1. Postovana Dr Maja,
    Cenim i postujem Vas uspeh i upoznat sam sa Vasim dosadasnjim radom. Obracam Vam se sa malo neobicnom molbom i ujedno Vam se izvinjavam zbog toga. Moja kci je vlasnica Anti Aging Centra by Promoitalia u Skoplju/Makedonija/. Radi tek dve godine i trenutno nije u mogucnosti da nadje, a ima potrebu za Dr.dermatovenerologom. Zamolio bih Vas ukoliko mozete da nam preporucite slobodnog specijalistu koji bi zeleo da radi u Skoplju. Ujedno Vas pozivam, ukoliko zelite, da nas posetite nekom prilikom.
    Srdacan pozdrav.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime