„ČIKAŠKE PERVERZIJE“ U JAGODINI, NAJAVLJUJE LONG PLAY

0

Hit predstava „Čikaške perverzije“, u kojoj igraju Dragan Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, tokom decembra ići će na dugoočekivnu turneju po Srbiji-

To je najavila kuća „Long play“.

Predstava će biti igrana 12. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina, 13. decembra u  Pozorištu mladih Novi Sad, 21. decembar u Kulturnom centru „Svetozar Marković“ u Jagodini, 22. decembra u Narodnom pozorištu u Nišu, 23. decembra u Pozorištu mladih u Novom Sadu, 24. decembra u Kongresno-muzičkoj dvorani Millennium u Vršcu i 25. decembra u Domu sindikata u Kragujevcu.

Kultne „Čikaške perverzije“ posle višegodišnje pauze Jovanović je vratio na sceni prošlog decembra, nakon čega je zabeležen niz od oko 40 rasprodatih izvođenja uglavnom u Domu omladine Beograda (DOB) i Pozorištu mladih u Novom Sadu.

„U početku bio je planiran samo DOB par puta mesečno, ali je na zahtev publike predstava počela da se igra redovno i u Novom Sadu. Neprekidni, izuzetno brojni zahtevi publike iz ostalih gradova doveli su do toga da 2015. godina bude završena na najlepši mogući način – turnejom“, poručila je ekipa „Čikaških perverzija“.

 

Prethodni tekstČOVEK IZ BOBOVA KOD SVILAJNCA OSUMNJIČEN DA JE SILOVAO DETE
Sledeći tekstdr sc.med. MAJA JEVĐEVIĆ MEĐU LIDERIMA U ANTI-AGING MEDICINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime