DR BILJANA PETROVIĆ – MEZOTERAPIJA ZA REDUKCIJU CELULITA

0

Celulit je muka sa kojom se 90% ženske populacije muči već decenijama unazad. Pojava celulita zavisi od više faktora – genetike, tj. naslednog faktora, ishrane, nivoa fizičke aktivnosti, hormonskog balansa…

Koliko god ga bilo teško izbeći i eliminisati dobra je vest da je MOGUĆE ukloniti ga.

„Mezoterapija celulita predstavlja ubrizgavanje supstanci u područje zahvaćeno celulitom koje imaju za cilj da razgradjuju masti i poboljsavaju cirkulaciju i drenažu. Broj tretmana zavisi od tipa celulita, starosne dobi i životnih navika! Za vidljive rezultate neophodne su 2-3, a nakon 8-10 celulit je značajno redukovan i koža je čvršća i zategnutija! Tretmani se rade na 7 dana! Osobe koje su u drugom stanju, dojilje, i osobe koje boluju od auto-imunih bolesti, diabetes mellitusa i bakterijskih infekcija koze ne mogu se podvrgnuti mezoterapijskim tretmanima“ objašnjava dr Biljana Petrović.

Kod Dr Biljane Petrović u Jagodini od skoro moguće je podvrgnuti se svim estetskim korekcijama lica i tela. Mezoterapija, lipoliza, uklanjanje celulita, stimulacija rasta kose i još mnogo toga. Takodje, moguće je hijaluronidazom korigovati loše aplikovani hijaluron i srediti eventualne greške.

Br telefona za konsultacije je 060 0987 650 ili putem fejsbuk strane dr Biljana Petrovic

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime