Studirajte u svom gradu najtraženije studijske programe- Visoka strukovna škola ICEPS u Jagodini

0

Da li znate da možete da studirate u sopstvenom gradu, bez preseljenja i dodatnih troškova života i transporta? Takvu mogućnost pruža vam Visoka strukovna škola – Internacionalni centar za profesionalne studije (ICEPS) u Jagodini.

Visoka strukovna škola ICEPS prepoznatljiva je po izrazitom akcentu na stručnu praksu u okviru studijskih programazdravstvene struke: Zdravstvena nega, Fizioterapija, Radiologija, Menadžment u zdravstvu i Strukovni medicinsko-laboratorijski tehnolog. Stručnu praksu studenti obavljaju u nastavnim bazama, odnosno zdravstvenim ustanovama sa kojima ICEPS ima potpisan ugovor o saradnji, a u Pomoravskom okrugu to su: Opšta bolnica Jagodina, Gerontološki centar Jagodina, Opšta bolnica Ćuprija, Dom zdravlja Ćuprija, Opšta bolnica Paraćin. Upravo u ovim, za Pomoravlje najznačajnijim, zdravstvenim ustanovama studenti ICEPS-a stiču praktične veštine i pripremaju se za buduću profesiju.

U savremeno opremljenim učionicama visokoškolske jedinice u Jagodini studenti pohađaju predavanja i polažu ispite. Kako bi proces studiranja što više uskladili sa potrebama struke, apsolutni fokus na svim studijskim programima je na praksi, dok je organizacija studija takva da studenti uz predavanja dobijaju i pristup video snimcima i dodatnim materijalima za učenje. Ispiti se na ICEPS-u održavaju tokom cele godine, odnosno svakog meseca što studentima pomaže da rasterete svoje obaveze i održe kontinuitet u učenju. Uz dobru organizaciju studija, vodi se računa i o finansijskim mogućnostima studenata, te postoji mogućnost plaćanja školarine u 11 mesečnih rata, ali i brojne pogodnosti u vidu različitih popusta.

Pored studijskih programa iz oblasti medicine, na ICEPS-u se realizuju i akreditovani programi osnovnih strukovnih studija iz oblasti ugostiteljstva i ekonomije, ali i master strukovne studije Zdravstvena nega, Menadžment u zdravstvu i Ultrazvučna dijagnostika.

Posetite ICEPS u Jagodini, u 27. marta 41 i saznajte detalje upisa ili nas kontaktirajte putem telefona 035 8101 642 i 064 8245 688. Septembarski upisni rok je u toku!

Visoka strukovna škola ICEPS realizuje akreditovane studijske programe osnovnih i master strukovnih studija, ima preko 2000 zadovoljnih studenata, više od 100 nastavnih baza u 40 gradova Srbije i čak 6 visokoškolskih jedinica: u Beogradu, Novom Sadu, Jagodini, Kraljevu, Leskovcu i Vršcu. Sve informacije dostupne su na sajtu Visoke škole iceps.edu.rs.

 

Prethodni tekstNarodna banka Srbije donela odluku – privremeno ograničene kamatne stope na stambene kredite
Sledeći tekstSednica Glavnog odbora SSP u Jagodini

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime