DESPOTOVAC: SNS OBEĆAVA OLAKŠICE DIJASPORI

0

Koalicija predvođena kandidatom za predsednika opštine Nikolom Nikolićem izložila je plan oporavka opštine Despotovac i posebno stavila akcenat na velike mogućnosti seoskog turizma u Gornjoj Resavi koju karakterišu planinska sela nadomak Manasije. Takođe su pomenute značajne olakšice svim ljudima iz dijaspore koji su spremni da ulažu u svoja mesta u smislu pokretanja poslova.
Na tribini su u Bukovcu između ostalih govorili su Momčilo Vuksanović, potpredsednik PUPS -a. Dr Zlatko Marjanović ispred GG Dogovor za Despotovac i Milica Petrović direktorka JP Resavska pećina.

bukovacLomnicu je obišao prvi tim koalicije predvođen Nikolom Nikolićem, kandidatom za predsednika opštine.
– Priznaću, imali smo sjajnu saradnju sa MZ Lomnica, ali i sa svim ljudima iz Lomnice koji su u dijaspori i koji su pomagali u raznim projektima. Nova industrijska zona na mestu fabrike kablova je na raspolaganju svim našim ljudima koji su zainteresovani za pokretanje posla, kazao je Nikolić i dodao da će Opština da pomogne sve zainteresovane koji imaju nameru da prošire smeštajne kapacitete u svrhu seoskog turizma.
Doktor Zlatko Marjanović je istakao da će ulaganja u poljoprivredu biti utrostručena, kao i to da će svako selo imati odgovarajuću zdravstvenu zaštitu.

lomnica

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime