AKCIJA HAPŠENJA U JAGODINI, PRONAĐENA LABORATORIJA ZA PROIZVODNJU MARIHUANE

2

U jutrošnjoj akciji policije pretreseno je i pregledano više lokacija u Jagodini i kod više lica pronađena je veća količina speeda, marihuane i ekstazija. Nekoliko lica je privedeno. Na periferiji grada otkrivena je laboratorija za uzgajanje i proizvodnju marihuane.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je, po odobrenju višeg javnog tužioca u Jagodini, odredila meru zadržavanja M.V. (1981), P.V. (1987), A.F. (1987), I.S. (1988), M.S. ( 1994), B.D (1973) i I.R. (1975), svi iz Jagodine.

marihuana 1 m2

Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini pronašli su laboratoriju za veštačku proizvodnju marihuane i 48 saksija sa zasadima biljke za koju se sumnja da je kanabis.

Laboratorija i zasad otkriveni su u porodičnoj kući u Jagodini. Zaplenjeno je i 300 grama praškaste supstance za koju se sumnja da je „spid“, 400 grama suve materije nalik na marihuanu, 20 tableta za koje se sumnja da je „ekstazi“ i nekoliko vagica za precizno merenje.

Prethodni tekstDESPOTOVAC: SNS OBEĆAVA OLAKŠICE DIJASPORI
Sledeći tekstMILAN KRKOBABIĆ I ZORAN BABIĆ U POSETI SNS U DESPOTOVCU

2 KOMENTARA

  1. Jao laboratorija ahahahaha xD
    Ali se i sumnja da je kanabis.. Hahahahaha, e slatko ste me nasmejali.
    Za ovu hemiju ok, ali za ovo seno da robijaju, e pa bas smo propast.
    Zivim u At, meni su upali 6 inspektora, nasli su mi biljke i znate sta su uradili? Nasmejali su se ?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime