Derbi Mozzartovih šampiona – novi dresovi stigli u Paraćin

0

SFS Borac i FK Jedinstvo odmeriće snage 3. marta u opremi koju im je donirala ova kompanija

Kada se 3. marta bude igrao lokalni derbi u Paraćinu, na terenu će biti 22 igrača u Mozzartovim dresovima! SFS Borac i FK Jedinstvo će ukrstiti koplja u Srpskoj ligi istok i baš tada će debitovati u novoj opremi koju im je poklonio regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

Naš klub ima dugu tradiciju, osnovan je 1924. godine pod nazivom Borac. Tokom godina menjali smo lige i nivoe tamičenja. Danas smo stabilan član Srpske lige istok već nekoliko sezona. Proglašeni smo i sportskim udruženjem od posebnog značaja. Veoma smo zahvalni kompaniji Mozzart koja je prepoznala naš rad i donirala nam neophodnu opremu – kaže predsednik skupštine SFS Borac Miodrag Perić.

U ovoj ligi igraju još dva kluba koja je ova kompanija obradovala dresovima – FK Radan iz Lebana i FK Vlasina.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću kroz svoje društveno-odgovorno poslovanje brine o svim segmentima zajednice, pa i o malim, lokalnim timovima. Mozzart je za četiri godine obradovao više od 5.000 sportista iz više od 140 klubova.

Akcija Novi dresovi za nove šampione je pokrenuta kako bismo podržali i manje, lokalne klubove. Na ovaj način kompanija Mozzart pokazuje zahvalnost zajednici i sportu koji nam je doneo toliko radosti. Još mnogo klubova može da očekuje podršku naše kompanije – istakao je direktor korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović.

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime