DECA SU BUDUĆNOST JAGODINE, U FOAJEU KC OTVORENA IZLOŽBA SLIKA

0

Godišnja izložba likovne družine ,,Ogledalce“ okupila je sinoć u foajeu Kulturnog centra mnogobrojne roditelje, prijatelje, decu. Mali umetnici predstavili su se u bogatom programu i pokazali da Jagodina ima sjajnu budućnost, a to su oni!

2– Kada sam održala prvi čas u TC ,,Žir“ nisam ni slutila da će ovoliko dece proći kroz školu, neki od njih su još uvek samnom i ja im zahvaljujem na odanosti. Ovo je naša treća godišnja izložba i ove godine se predstavljamo u okviru Kreativnog centra ,,Ogledalo“. Sve dobre ideje se rađaju polako i možemo reći da smo još uvek u povoju. Želeli smo da za našu decu napravimo lepo mesto okupljanja koji može da im pruži kvalitetan sadržaj, s obzirom u kakvim okolnostima rastu, rekla je Jasmina Đorđević akdemski vajar koja vodi Likovnu druzinu ,,Odledalce“ u okviru Kreativnog centra Ogledalo.

Na izložbi su predstavljeni dečji radovi i kao najava za početak nove sezone. Teme su deci bili članovi porodice, pejzaži, delovi grada itd.

– Posebno želim da istaknem radove za koje nam je ideju dala Lola, naš dopisni član iz Finske, devojčica koja već sa tri godine ima za sobom jednu samostalnu izložbu a sprema drugu. Ovo je način da se deca oslobode, da istraže formu…izložbu koristim kako bismo predstavili neke članove našeg kreativnog centra kojoj su se pridružili Klinci kreativci, dodala je Jasmina.

balrineNa izložbi je najavljena predstava ,,Moj mali selfi za spavanje ovca“ u režiji Olivere Janković koja  vodi studio glume Akt. Predstava je zakazana za sredu 8.oktobra u Kulturnom centru.

Izložbu možete pogledati u narednih nedelju dana u foajeu KC.

Na gitari je nastupila Dušica Vuksanović, pevala je Kristina Ratković, nastupili su Mali biseri članovi baletskog studia ,,Perla“.

FOTO Filip Bogdanović

 

T

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9

 

 

 

 

 

 

 

DSC_3336

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime