Deca uzrasta 8 godina pretukla vršnjaka u igraonici

0

Slučaj nezapamćenog vršnjačkog nasilja dogodio se u dečjoj igraonici u Vranju gde je grupa osmogodišnjih dečaka krvnički pretukla svog vršnjaka, prenosi Blic.

„Ovo nije prvi put da se dešava nasilje nad ovim dečakom. Radnice iz ove igraonice su slagale da je dečak izašao bez povreda. Pokušaj da se ovo zataška se neće desiti, svi odgovorni moraju biti sankcionisani zbog ovog“, prenosi instagram stranica „Stop nasilju“

Kako se u izveštaju navodi, „drugari“ su skakali po njemu, gurali ga, udarali po telu. Dečak se posle žalio na glavobolju i mučninu. Ima hematom na slepočnici i ušnoj školjki kao i otok leve šake.

Lekarski izveštaj dalje sugeriše da je dečak pretrpeo i ozbiljne psihičke posledice, te da ima strah da izađe na ulicu i ne želi više da pohađa školu.

„Ovde su povrede dečaka sa snimka koji je doživeo vršnjačko nasilje, koga su tukli više drugara iz istog odeljenja. Dešavalo se i u školi u koju su išli. Očigledno se ovde štiti druga strana, zbog čega, ne znamo tačno. Dete ima 8 godina, pogledajte povrede posle tuče, nastavićemo sa još nekim snimcima i dokazima“, navode na stranici „Stop nasilju“.

Za sada nema dodatnih informacija o pokretanju istrage.

Foto instagram Stop nasilju

Prethodni tekstIsključenja struje na teritoriji Jagodine od ponedeljka do četvrtka
Sledeći tekstNeda Porfirozei – mlada jagodinska dizajnerka osvaja svet

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime