DANAS U ŠEST – RUKOMETAŠICE RADNIČKOG DOČEKUJU JAGODINKE!

0

Rukometašice Radničkog, u okviru trinaestog kola SRLS za žene, u subotu, 21. februara, od 18.00 časova, u hali “Jezero“ igraju derbi meč protiv ekipe Jagodine.

Utakmica će pored takmičarskog značaja imati i humanitarni karakter. Na ulazu u halu Jezero će biti postavljena kutija u kojoj će se prikupljati novac namenjen operaciji oka mladog košarkaša Juliana Bogdanovića.

– Spremni smo za utakmicu kao i svaku drugu, radili smo na svim elementima igre. Obe ekipe su tako koncipirane da će konačan rezultat u mnogome zavisiti od odbrane. U proteklom period smo imali mnogo problema sa bolešću devojaka, ali je to sada iza nas. Ekipa je spremna, željno iščekujemo utakmicu i uveren sam da ćemo slaviti, izjavio je trener Radosavljević.

– Naporno smo radile kao i za svaki drugi meč i spremno iI orno dočekujemo Jagodinke. Ono što mogu da obećam u ime devojaka je da ćemo ostaviti srce na terenu da bi došle do 2 presudna boda u odbrani titule. Pozivam naše navijače da nas bodre kao i do sada, a mi ćemo im se sigurno odužiti. Da ubeležimo još jednu pobedu iI pomognemo Julianu, poručila je Olivera Tošović, zamenik kapitena.

izvor/foto: ŽRK Radnički Media Team

Prethodni tekstOŠTEĆEN SPOMENIK ŽIVOJINU GLIGORIJEVIĆU U JAGODINI
Sledeći tekstMASKOTA PRIRODNJAČKOG CENTRA ZVAĆE SE SVIDI!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime