DANAS SAHRANA JAGODINKE I KĆERKICE KOJE SU UBIJENE U BEČU

0

Na gradskom groblju u Jagodini, u petak, 12.01., u 12.30 časova, biće sahranjene Slađana Nikolić (45) i njena desetogodišnja kćerka Lea. Njih je, u Beču, ubio suprug i otac, Boban N. (41), austrijanac srpskog porekla.
Boban N. iskasapio je svoju ženu Slađanu kuhinjskim nožem, u sredu, 03.01., prepodne, u porodičnom stanu, udavio njihovu jedinu kćerku Leu, a zatim izvršio samoubistvo skokom kroz prozor. Devojčica je neko vreme davala znake života, ali je dan kasnije preminula u bečkoj bolnici.
,,Lea nije dolazila svesti, a uzrok smrti je nedostatak kiseonika usled davljenja. Ova porodica nije bila poznata policiji, niti je bili prijaveljnih incidenata. Devojčica je, najverovatnije, ubijena nekom vrstom gumenog kabla“, rekla je PR austrijske policije Irina Štajrer za ,,Novosti“.
Tela nesrećne žene i deteta dovezena su u Jagodinu u sredu, 10. januara. U organizaciji i prevozu tela učestvovala je Skupština grada Jagodina.
Kako prenose ,,Novosti“, sumnja se da je Slađanu suprug izboo u toku svađe, a devojčica je bila prisutna i pokušala je da pomogne majci. Slađana je u Beču radila kao vaspitačica.

FOTO: Novosti

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime