DANAS I SUTRA KIŠA

0

Trenutna temperatura u Jagodini je 4 stepena, duva vetar brzinom 9 m/s, pada kiša a sutra nas očekuje još hladnije vreme, sa minimalnom temperaturom 1 stepen i padavinama koje će biti obilnije nego danas.

U Srbiji danas oblačno sa obilnom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa obilnim snegom. Već u toku jutra i prepodneva u zapadnim i jugozapadnim predelima kiša će preći u susnežicu i obilni sneg i u nižim predelima, a do večeri i tokom noći i u ostalim predelima zemlje. U većini predela očekuje se da padne od 20 do 50 mm padavina po metru kvadratnom, lokalno i više, a u predelima sa snegom ponegde i do 30 cm snega. Duvaće umeren do jak severoistočni vetar, naročito na području Vojvodine. Temperatura tokom dana od 0 do 6°C, na jugoistoku Srbije i do 11°C. Očekuje se pojava i snežne mećave.

U Beogradu sutra oblačno sa obilnom kišom, a potom će kiša preći u susnežicu i veoma mokar i jak sneg, prvo u višim delovima grada, a tokom večeri i u nižim. Duvaće umeren do jak pojačan vetar. Temperatura od 1 do 4°C.

Prethodni tekstDECA OŠ „17.OKTOBAR“ IZVELA PRIREDBU ZA VRŠNJAKE I RODITELJE
Sledeći tekstSVETSKA PREMIJERA TURBO FERRARIJA 488GTB

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime