DANAS DO 18 STEPENI

0

U Srbiji će danas biti sunčano, uz slab severni vetar, a najviša dnevna temperatura biće do 18 stepeni.

Prema prognozi, sutra ujutro će biti slabog mraza i magle koja će se po kotlinama i nizijama zadržati i pre podne.

Jutarnja temperatura od minus 4 do dva stepena, a najviša od 10 stepeni na severu i po kotlinama, do 18 stepeni na istoku.

U Beogradu će ujutru, a u nižim delovima grada i pre podne biti magle. Tokom dana sunčano, uz slab severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od minus 3 na periferiji do dva stepena u centralnim delovima grada, a najviša dnevna biće oko 12 stepeni.

 

Do 11. novembra hladna jutra i sunčani dani

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 11. novembra, jutra biti hladna, mestimično sa maglom, koja će se ponegde po kotlinama i u nižim predelima zadržavati duže tokom dana.
U ostalim krajevima biće pretežno sunčano vreme.
Temperatura vazduha biće oko, a u mestima sa dužim zadržavanjem magle ili niske oblacnosti, ispod prosečnih vrednosti.

 

NU Srbiji je jutros najtoplije na Crnom Vrhu, gde je u sedam sasti izmereno devet stepeni, a najhladnije u Sjenici gde je temperatura minus šest stepeni.

 

Na Kopaoniku su izmerena tri, u Beogradu i na Zlatiboru dva, a u Loznici i Nišu nula stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
U Negotinu i Dimitrovgradu izmeren je minus jedan, a na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Kraljevu, Kuršumliji i Vranju minus dva stepena.
U Kikindi, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Požegi, Kruševcu, Chupriji, Leskovcu i Zaječaru izmerena su minus tri, a u Velikom Gradištu minus četiri stepena.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime