ĐAKON NENAD ILIĆ I ANASTASIJA ILIĆ – TRIBINA „STRAH ILI LJUBAV“

0

Centar za kulturu i Resavska biblioteka pozivaju vas na tribinu „STRAH ILI LJUBAV“ koju će u Centru za kulturu u Svilajncu u ponedeljak 8.2. održati đakon Nenad Ilić i Anastasija Ilić. Tribina je zakazana za 18 sati.
NENAD ILIĆ, đakon SPC, pisac, reditelj, pravoslavni publicista, bavi se misijom u medijima, uredničkim, marketinškim i promotivnim aktivnostima, pisanjem i režijom TV i filmskih radova, pravljenjem edukativnih multimedijalnih sadržaja. Dugogodišnji član Odbora za versku nastavu Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke. Predavač sa velikim brojem predavanja na duhovne i sociološke teme, voditelj radionica, učesnik u mnogobrojnim tribinama i razgovorima pred publikom, na TV i radiju.
ANASTASIJA-VESNA ILIĆ, diplomirana glumica, pisac, pravoslavni publicista i pedagog, pojac. Godine 2012. diplomirala na Master studijama na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu u Beogradu. Radila je kao veroučitelj. Bavila se izvornim pevanjem. Dugi niz godina bavi se crkvenim pojanjem. Primena duhovne muzike u svakodnevnom životu posebna je oblast njenog istraživanja.

Prethodni tekstSEDAM NAČINA DA NOSITE JEANS OVE SEZONE
Sledeći tekstMNMU I CIA OTVARAJU IZLOŽBU JOŠKINA ŠIJANA U SLOVENIJI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime