Dačić ponovo izabran za predsednika SPS

0

Za predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) danas je na Kongresu ove partije, jednoglasno, ponovo izabran Ivica Dačić.

Zahvaljujući na poverenju, on je napomenuo da „počinje nova epoha te stranke“.

„Ne možemo dalje gledajući u retrovizor. Ovio je nova etapa. Šta je za muzej, treba da ide u muzej“, rekao je Dačić i pozvao članove stranke da, ako se nešto dogovore, to ispunjavaju kao jedan, jer „zajedno smo jači“

„Biću na čelu SPS sve dok budete imali političku korist od mene, dok ne budem oličenje prošlosti, ili nečeg lošeg“, poručio je Dačić.

On je rekao da je dugo razmišljao da li da prihvati kandidaturu i da ostane na mestu predsednika, jer je, kako je rekao, možda došlo vreme za promene na tom mestu.

S druge strane, nastavio je Dačić, ne znači da se neće promeniti, već će tražiti od članova SPS veću disciplinu, odgovornost i mudrost.

„Tražiću novi duh SPS na svakom mestu“, rekao je Dačić.

Dačić je rekao da će se truditi da stranka postigne još bolji rezultat na sledećim izborima, jer je, kako je rekao, njen cilj milion glasova.

Dodao je da će voditi partiju „tako da je sačuva, i to ne samo nju već i ideje socijaldemokratije i socijalne pravde“.

Kada je, tokom glasanja, pitano da li je neko protiv ili suzdržan, prisustni su ustali aplaudirajući i skandirajući njegovo ime.

Prethodni tekstKUVANO VINCE ZA HLADNE DANE!
Sledeći tekstPOSETITE MUZEJ NAIVNE UMETNOSTI, IZLOŽBA JOŠKINA ŠIJANA TOKOM DECEMBRA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime