ĆUPRIČANKA POMAŽE JAGODINSKI AZIL

2

cecaCeca Ivanović iz Ćuprije koja godinama živi i radi u Švajcarskoj, pomogla je jagodinski azil donacijom u vidu izolacije za nove ozidane bokseve za pse.

„Veliki sam ljubitelj pasa, pomažem kad god mogu. Moje pse lečim u Veterinarskoj stanici u Jagodini gde sam upoznala direktora azila. Inače, azil sam posećivala i ranije i donosila kad god sam u mogućnosti hranu. Novi boksevi za pse su odlični, trebala je izolacija i ja sam rešila da doniram mterijal. To je za mene sitnica, a za životinje mnogo znači. Planiram da pomognem i izgradnju kućica za štence jer je ovaj deo u jako lošem stanju. Takođe, volela bih da se još ljudi priključi i da zajednički pomognemo obezbeđivanje uslova za napuštene pse“ rekla je Ceca Ivanović.

U azilu su pre dvadesetak dana izgrađeni zidani boksevi za pse, koji su zamenili trošne propale drvene kućice.

Prethodni tekstDR MAJA JEVĐEVIĆ U ŠVAJCARSKOJ: SRPSKE ŽENE NEGOVANE I LEPE
Sledeći tekstDEO JAGODINE BEZ GREJANJA

2 KOMENTARA

  1. Doticna Cupricanka je svoje pocenjivala i za 1000 din za tri kuceta mesecno da joj rodbna cuva svoje kucice zbog odlaska u Svajcarsku a ceni se da je veliki donator haha jak mi donator!

  2. Dotična gospodja je svojoj rodbini davala sirotinju od 1500 dinara mesečno za njena tri kučeta kada god je odlazila u Švajcarsku potcenjivala ih na svaki način a glumi damu sramota zna ona tačno naravno koliko košta čuvanje jednog glumi dobrotu a veliki donator sramota narode što je ovo uopšte objavljeno tako je to kada se zaboravi iz kog kraja korene vuče i koju milostinju daje rodbini sramota A VeLIKA DAMA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime