CRNOGORCI UMESTO NA JADRANU ODMARAJU U JAGODINSKOM AKVA PARKU

0

Ako se ima u  vidu da je pomoravska prestonica postala omiljena turistička destinacija gostima iz inostranstva, onda je svaka razdaljina od Jagodine do nekog drugog grada u Srbiji premala, da bi se Jagodina propustila. O razvoju turizma u Jagodini najbolje govore konkretne brojke sadržane u više od od četiri miliona turista iz zemlje i inostranstva koji su do sada posetili jagodinski ZOO vrt „Tigar“,  Akva park, Muzej voštanih figura i izletište Potok.
Kod Zorana Ristića, jednog od vlasnika kuće tik uz jagodinski turistički kompleks, smeštaj za svoj godišnji odmor u Jagodini pronašli su gosti iz Crne Gore, Francuske, Nemačke, Kladova, Vršca, Užica, Beograda i drugih gradova Srbije. Najveći kuriozitet svakako je petočlana porodica Gorana Špirića iz Podgorice.
„Mi u Crnoj Gori imamo more, ali sam želeo da sa suprugom i troje dece dođem u Jagodinu na dvonedeljni odmor. Ovde ima dosta izuzetnih sadržaja, ostaćemo 15-tak dana i maksimalno ćemo uživati.  Svi sadržaji su na veoma visokom nivou, puni smo lepih utisaka i sigruno ćemo ponovo doći“ kaže Goran Špirić iz Podgorice.
CRNOGORCI 1Naše gore list Toma Mijajlović koji živi u Francuskoj, sa svojim gostom Markom Ožiem iz Epinala u Jagodini je na odmoru već dve nedelje, a plan im je da ostanu mesec dana.

„Dolazimo iz grada koji je na nekoliko kilometara od Pariza. Upoznali smo se preko interneta sa sadržajima Jagodine i nismo se dvoumili gde ćemo provesti odmor. Sve je savršeno i odlično se provodimo“ jednoglasno su poručili Francuzi.
Kupanje u bazenima sa vodenim atrakcija za decu i odrasle, nije jedino što nudi jagodinski turistički kompleks, pa tako u smiraj dana, kada ovaj jedinstveni vodeni svet zatvori svoje kapije, turistima ostaje na raspolaganju šetnja ZOO vrtom,  izletištem Potok čiji vodopad i fontane ne ostavljaju ravnodušnim brojne posetioce ili putovanje kroz stariju i novu srpsku istoriju na koje će vas povesti vodiči Muzeja voštanih figura.
Na letnjoj sceni izletišta Potok, gde su svi zabavni sadržaji za publiku besplatni, svakog vikenda održavaju se koncerti eminentnih umetnika naše zabavne, narodne i ozbiljne muzike među kojima su Legende, Oliver Njego, Nikola Rackov, Ekstra Nena,  Garavi sokak, Snežana Đurišić, Gordana Lazarević i drugi izvođači.

Prethodni tekstDINAR MIRUJE, KURS 123,40
Sledeći tekstSAMOHRANA BAKA MOLI ZA POMOĆ U ŠKOLOVANJU UNUKE KOJA JE VRHUNSKI TALENAT

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime