CILJ JAGODINE – OPSTANAK

0

Ne smemo da zapostavimo ni Kup Srbije, jer smo kod njega ostvarili najveću afirmaciju – kaže Gošić. Očekujem da ćemo pokazati bolje rezultate – rekao je predsednik kluba Goran Milanović.

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović izjavio je da očekuje bolje igre i rezultate njegovog tima i opstanak u Superligi Srbije.

– Jagodina im zadatak da nastavi da podiže nivo igre i forme u odnosu na prvi deo. Očekujem da ćemo postizati bolje rezultate koji su bili slabiji u odnosu na prikazane igre. Falilo nam je malo sreće i iskustva – rekao je Milanović na počeku priprema za drugi deo sezone.

Ekipu su, pored Milanović, iz uprave na okupljanju pozdravili direktor Životije Jeremić i generalni sekretar Slavko Gajin.

– S obzirom da smo iskustvo stekli i da smo proteklih šest meseci sreću zaslužili, očekujem da na proleće, uz bolje igre dođu i bolji rezultati – rekao je Milanović i najavio da će uz povratnika Predraga Đorđevića doći još dva ili tri pojača, pre svega u napadu.

Treneru Miljojku Gošiću na prozivci se odazvalo 26 prvotimaca i 14 iz filijale Jagodine, trećeligaša Trgovačkog.

– Osnovni cilj je opstanak i to je prioritet. Ne smemo za zapostavimo ni Kup Srbije jer je Jagodina kroz njega ostvarila najveću afirmaciju u istoriji. Nikakav vid improvizacije nije dozvoljen, neće biti eksperimenata oko mlađih ili starijih igrača. Moramo da iskristališemo 20 igrača koji će biti spremni da iznesu teret i pritisak – poručio je Gošić.

Fudbaleri Jagodine će se do 27. januara raditi na svom stadionu, a potom odlaze na pripreme u Tursku i na Kipar.

Prvi deo sezone „Ćurani“ su završili na 14. mestu na tabeli Superlige sa 19 bodova.

novosti.rs

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime