ĆERKA SAMOUBICE ČIJE JE FOTOGRAFIJE OBJAVIO DOKTOR, POSLALA PISMO ZAHVALNOSTI!

0

Par dana pošto je dr Edin Mutevelić objavio fotografije pacijenta sa nožem u grudima, a nakon čega je nastao dvodnevni medijski i javni linč, ali i ogromna podrška za lekara koji je želeo da pokaže kako lekari bez uslova za rad, spasavaju živote i vrše najkomplikovanije operacije, javila se i ćerka samoubice! Prenosimo pismo u celosti:

Dobro veče doktore. Kao prvo mogu samo da vam kažem veliko HVALA ali to je stvarno previše malo za to sto ste učinili tj spasili jednog čoveka. A taj čovek nije niko drugi nego moj TATA. Saznala Sam to pre pola sata. Još Sam u šoku, ne znam ni kako vam ovo pišem, znam samo da je kroz suze. Sve sam pročitala i videla slike, i ne znam šta da vam jos kažem. Sem da ste vi za mene jedan veliki junak i da se borite za nešto što može da spasi život bilo kome, pa čak i onima koji bi vas sad otužili za objavljene slike na fejsbuku. Te osobe, nadam se da im se ništa neće desiti slično, ali bi ih poslala jos dalje od Užica… Možda je ovo malo ružno reći ali za sad mislim tako. Zašto je moj tata to uradio, stvarno mi nije jasno, ne mogu da razumem. Bila sam tamo nedavno tj pre dve nedelje…sve je bilo u redu, mada mogu vam reći iako mi je tata kao svako ljudsko bice sve mi možemo praviti greške… Ne znam više šta da vam kažem jos uvek pišem kroz suze, ali još jednom veliko HVALA Ali stvarno previse malo… Ako zelite možete i ovu poruku objavili na fejsbuk, ja sam samo htela da vama kažem šta sam htela…. A za osobe za sad još ne znam ko su oni što hoće da vas optuže tek će da me čuju ako nastave tako… Nije to nikakva pretnja samo malo upozorenje, jer nešto slično može da se desi bilo kome, i oni što sede na običnoj drvenoj stolici i onima sto sede u predivnoj kožnoj fotelji…. Veliko HVALA još jednom i nadam se svemu najboljem za vas a i za mog tatu jer imam samo jednog…ocekujem vaš odgovor ako moze … HVALA unapred.

Verica Faust,,, najstarija cerka R.J.

10Užički hirurg našao se na meti kritika kada je na svom Fejsbuku, uz napomenu da se radi o uznemirujućem sadržaju, postavio i video snimak gde se može čuti kako razgovara sa pacijentom, smirujući ga i održavajući ga u budnom stan.

-Digla se velika halabuka zbog snimaka koje sam sinoć izbacio. Javljaju se razni zaštitnici, lažni moralisti i siv koji se kriju na profilima iza lažnih naloga i nadimaka. E sad ovako, nikome ne smeta snimak kad kolju novinara, prebijaju Vučićevog brata, ubijaju Gadafija kao psa, kad u Ukrajini zakolju čoveka pred ženom i decom, e to im je normalno. Dosta mi je na Fejsu golih guzica, klozetskih selfija i napućenih usana. I ovo je Fejs ali i stvarni život u Srbij- relap je tada.

Inače. J.R. posle svađe sa suprugom zario je sebi nož u grudi. Oštrica je stigla do želudca ali ej dr Edin sa ekipom lekara iz Priboja uspeo da spasi paijente is ačuva mu život.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime