ČEDA: VUĆIĆ MOŽE BEZ MENE I JA MOGU BEZ NJEGA!

0

U javnosti se ovih dana govori o ,,ponudi“ kako je to javnost protumačila, lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića da postane deo vladajuće koalicije i predloga da se oformi nova vlada bez partijskih kvota. Pohvače na račun premijera od strane Jovanovića u javnosti su izvrgnute podsmehu a evo šta Jovanović na to kaže za „Večernje novosti“:

„Aleksandar Vučić može bez mene, mogu i ja bez njega. Ali ni sa 600 odsto on nigde neće stići, ako ne shvati da mora potpuno promeniti političke osnove Srbije i to pre svega tako što će otvoriti prostor za rad svima onima koji su sposobni, a koji su danas žrtve nesposobnih koji nam odlučuju o životima.LDP-u je potrebna podrška građana, a ne Vučića ili jalovih opozicionara. Svaki sekund odlaganja od marta do novembra potvrdio je ispravnost naše politike, i kao što me nije interesovalo šta su mislili o nama dok smo govorili o Kosovu, Hagu, drugačijem odnosu prema regionu, 12. martu, Tadiću, Koštunici, NIS-u…, ne interesuju me ni rekacije prepune mržnje, malicioznosti i poražavajuće gluposti koju ljudi u našoj zemlji ne zaslužuju posle ludila koje smo doživeli u prethodnih 25 godina.“ istakao je lider LDP – a Čedomir Jovanović.

Jovanović ističe ,,nije nam mesto u vlasti koja je nemoćna i nespremna da menja sve ono što je unutar nje loše, zbog čega koja je najodgovornija za nastavak krize u kojoj se zemlja nalazi.

„Sa druge strane, ne vidim LDP ni među onima koji se danas nalaze u opoziciji, vođeni sebičnom logikom „što gore – to bolje“.

Prethodni tekstTURSKA TIKA I SVILAJNAC OBEZBEDILI POKUĆSTVO ZA 30 PORODICA
Sledeći tekstDA LI ZNATE ZAŠTO SE BURMA STAVLJA NA DOMALI PRST?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime