„CASA DI MODA“ SLAVI 18 GODINA RADA – OD BUTIKA DO JAGODINSKOG BRENDA

0

„Casa di moda“ je privatna firma iz Jagodine osnovana 01.06.2000. Ove godine ova firma koja je izrasla u jagodinski brend, slavi 18 godina rada i postojanja.

„Italjansko ime je jedini trag onoga što je bila naša prva delatnost a to je uvoz i prodaja garderobe najboljih italijanskih proizvođača kao što su Versace, Ferre, Roberto Cavali, Armani, Romeo Gigli i mnogi drugi. Naš prvi butik je bio snabdeven najmodernijom i najekskluzivnijom gadrerobom koja se mogla naći u to vreme. U trgovinu pićem smo ušli krajem 2002. godine kao zastupnici Pivovarne Union i distributeri tada poznatog piva Smlle. Preuzimenjem Fructala od strane Pivovarne Union , 2003. dobili smo distribuciju Fructal sokova u našem regionu uz blisku saradnju sa firmomom Ruma Promet iz Rume“ kaže vlasnik firme „Casa di moda“ Miloš Jakovljević.

Ni jedan uspeh ne dolazi preko noći, pa tako je i ova firma dugogodišnjim radom polako postajala lider u svom poslu.

„Godinama smo sticali sve više poverenja kod kupaca i postali smo regionalni lideri u distribuciji svih alkoholnih i bezalkoholnih pića, espressa i kafe. Grupaciji Casa di moda pripada i Soda Voda doo koja je nosilac prava i prozvođač trenutno najpoznatije gazirane vode u centralnoj Srbiji. Osnovna delatnost ove firme je proizvodnja i punjenje gazirane vode, Soda Vode, kao i najnovije, ekskluzivne, gazirane vode Aquatica. Takođe, ovoj grupaciji pripada i mali lanac maloprodaja pod nazivom New City Market koji je zastupljen u Jagodini, Paraćinu, Despotovcu i Svilajncu kroz koji se trudimo da našim kupcima približimo što veći asortiman robe široke potrošnje po povoljnim cenama. Ono što nas razlikuje od drugih je veliki izbor pića po posebno pristupačnim cenama. Casa di moda ima svoj sistem pakovanja ugostiteljskog šećera i keksa sa oznakama kupaca ili pod našim brendom Royal Bisquit kao i liniju sredstava za održavanje higijene kako u ugostiteljskim objektima tako i u svim firmama gde je potrebna kvalitetna hemija, pod brendom Royal Clean. Iza našeg uspeha stoji 18 godina poslovanja, ozbiljnog truda i ulaganja kako bi smo na što kvalitetniji način opravdali poverenje svih naših poslovnih partnera“ dodoaje Jakovljević.

On navodi da će zaposleni i u budućnosti nastaviti sa neprekidnim usavršavanjem i inovacijama kako bi još dugi niz godina nastavili sa povećanjem broja zadovoljnih saradnika koji, uz naše zaposlene, čine svetlu i stabilnu budućnost firme.

Prethodni tekstDANAS DEMOKRATSKA STRANKA BIRA NOVOG PREDSEDNIKA
Sledeći tekstOTIŠLI „HELLS ANGELS“ BEZ IJEDNOG INCIDENTA, PALMA IH ISPRATIO I NAZVAO „ANĐELIMA PRIJATELJSTVA“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime