„BUNT“ SE PRIDRUŽIO AKCIJI INFOCENTRALE „KUĆICA ZA SPAS“ – DONIRALI 10 KUĆICA ZA ULIČNE PSE

1

bunt-5Infocentrala je pre desetak dana pokrenula akciju „Kućica za spas“ za ulične i napuštene pse Jagodine. Cilj akcije je da se bunt-1obezbedi što veći broj kućica koje će pomoći uličnim psima da prežive zimu i niske temperature. Među prvima koji su se pridružili akciju je udruženje „BUNT“ koje je doniralo 10 kućica za pse.

„BUNT je donirao deset kućica od drveta obloženih stiroporom i najlonom za kuce sa Strelišta i iz naselja Tabane. Molimo sugradjane da ove kućice čuvaju kako bismo mogli da ih tokom sledeće zime doradimo i opet postavimo na mesta gde stoje i sada. Podržali smo akciju i nadamo se da će naša pomoć obezbediti domove uličnim psima“ kaže predsednik BUNT – a Dušan Marković.

Akcija će trajati tokom cele zime, a građani Jagodine na fejsbuk stranici Infocentrale ili stranice Kućica za spas mogu poslati poruku i informisati se na koji način mogu učestvovati u akciji. Na stranici Kućica za spas možete videti na koji način smo pravili kućice, što i vi sami možete uraditi kod kuće.

Zahvaljujemo se svima koji su donacijama pomogli da ova akcija za samo desetak dana okupi ljude koji su izradili ukupno 20 kućica, neophodnih psima za preživaljavanje. Takođe, ukoliko znate gde ima pasa koje građani ispred zgrada hrane, javite nam kako bismo doneli kućicu. Hvala na učešću i podršci.

 

1 KOMENTAR

  1. Svaka čast ovim mladim ljudima punim enegrije koji se trude da promene nešto u našoj sredini i to na bolje. Pratim njihov rad i veoma sam zadovoljan. Podrška!!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime