BRAZILAC POTPISAO ZA JAGODINU

0

Markos Gabriel Dasilva Gonsalves (27) iz Brazila, novi je igrač na pripremama fudbalera Jagodine u Antaliji. Potencijalno pojačanje jagodinskog superligaša najbolje se snalazi na poziciji prednjeg levog, a osim igranja za klubove svoje zemlje deo karijere proveo je u Kataru. Sada, kako kaže, želi da se oproba u Evropi:

– Igrao sam od svoje desete do dvadeset godine u Brazilu za klub Vasko Da Gama. Sada želim da karijeru nastavim u Evropi, da naporno treniram i pomognem Jagodini da ostvari ambicije. Mogu uspešno da odigram na poziciji prednjeg veznog i u napadu po levoj strani. Verujem da ću zadovoljiti kriterijume šefa Stručnog štaba – rekao je brazilski fudbaler na probi u Jagodini.

Dan nakon odigravanja prve kontrolne utakmice igrači Jagodine imali su lakši, relaksacioni trening, ali su uvežbavani i prekidi, a bilo je i malo zabave. Igrači su podeljeni u dve grupe, plavi i narandžasti sa markerima. Centaršutevi uz brojanje golova. Pobednička, plava ekipa, umela je da proslavi trijumf i kao nagradu dobila zajedničko fotografisanje, a zadatak poraženih bio je da vrate okvir gola na početnu poziciju.

U ponedeljak je nova kontrolna utakmica protiv “Pandura“ iz Rumunije. Početak je u 19 časova po lokalnom vremenu.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime